Autótisztítás

Itt autója gyors és alapos tisztításához találhat megfelelő termékeket és tartozékokat.

Autók külső tisztítása

magasnyomású tisztító – egyszerűen tiszta.

Ki az, aki szíve szerint már rég felhagyott volna a tisztítással? Elvégre léteznek szebb elfoglaltságok is. De: a Kärcher magasnyomású tisztítóberendezéseivel a tisztítási feladatok igazi örömet szerezhetnek. Az értékes, kényelmes és nagy teljesítményű berendezések másodpercek alatt oldják fel a makacs szennyeződéseket és lerakódásokat egyetlen gombnyomással – gyorsan, egyszerűen és könnyedén. A keze pedig mindig szép tiszta marad. Ennél nem is lehetne kényelmesebb.

Járműtisztítás könnyedén.

Ragyogó tisztaság – gyorsabban, mint valaha: A 3 az 1-ben autósampon optimális tisztítást és gondozást biztosít minden járműtípusnak. Az aktív szennyeződésoldó gond nélkül távolítja el a makacs olaj- és zsírfoltokat. A gyorsan száradó formula megkönnyíti a járművek tartós fényesítését. Az extra fényes formulának köszönhetően pedig járműve újra teljes fényében ragyoghat.

Új generációs tisztítás.

A forradalmi WB 150 Power-kefe az első olyan kefe, amely magasnyomáson tisztít! A kefe gyors, hatékony és kíméletes munkát végez valamennyi kültéri felületen. A kefe segítségével még az olyan érzékeny felületek is kíméletesen és hatékonyan tisztíthatóak, mint az autók fényezése. 


Autóbelső tisztítása

Termékek az autóbelső tisztításához. 

A multifunkciós porszívók ideálisak az autóbelsők tisztításához. A gazdag tartozékválaszték lehetővé teszi a legkülönbözőbb tisztítási feladatok elvégzését az autóbelsőben, pl. a csomagtér, lábtér, műszerfal, ülések, oldalzsebek, lábtörlők stb. porszívózását, és így megkönnyíti az autóbelső tisztítását. Tippek a lábtörlő tisztításához: A Kärcher szívókefével még a rászáradt szennyeződés is a kemény sörtéknek köszönhetően könnyedén eltávolítható.

Az autóülések tisztítása a Kärcher kárpittisztítóval.

A Kärcher kárpittisztító gondoskodik az autóüléseken a szálak mélyéig ható és alapos tisztaságról. A készülék a tisztítófolyadékot nagy nyomással, mélyen az ülésbe permetezi, majd a feloldott szennyeződéssel együtt felszívja. Hatékonyan távolítja el a zsírt, szennyeződést és a szagokat.