Csőtisztítás

A csőtisztító készlet ideális az eldugult kül- és beltéri csövek kitisztításához.

Csőtisztítás

Csőtisztítás - a Kärcher innovatív rendszermegoldása

Néha egyszerűen csak egy lefolyó tömődik el, gyakran azonban egy egész cső. Ebben az esetben a háziszerek a legtöbbször már nem segítenek, és ajánlott a Kärcher professzionális csőtisztítási megoldását alkalmaznia.

Hogyan működik a csőtisztítás?

Négy, hátrafelé beállított, magasnyomású sugár tolja a tömlőt át a csövön, így oldja fel az eltömődést. Egy folyamatos jelzés és egy jelzőgyűrű mutatja az előrehaladást a cső belsejében. A rugalmas 15 m és 7,5 m hosszú minőségi tömlők textilfonattal vannak megerősítve, és egy extra rövid sárgaréz fúvókával rendelkeznek a csőben való optimális mozgathatóság érdekében. Emellett a tömlő megtörés elleni védelemmel és sárgaréz csatlakozóval van ellátva a nagyfokú tartósság érdekében.

Mikor kell alkalmazni a csőtisztítót?

Gyakran keletkeznek kellemetlen szagok a mosdóban is. Mindenekelőtt akkor, ha a lefolyócsövekkel valami nincs rendben. Ez a szag először a lefolyók közelében jelentkezik, de akár az egész lakásban elterjedhet. A legrosszabb esetben a csövek annyira eldugulnak, hogy a víz, illetve a szennyvíz egyáltalán nem folyik le többé.