Fúrás, seprés, porszívózás

Ahol fúrnak, ott hullik a vakolat – a Kärcher a tisztítás szakértőjeként átfogó programot ajánl a házban és a ház körül használható, hatékony tisztítási teljesítményt nyújtó berendezésekre és hasznos tartozékokra.

Pormentes fúrás

A tisztítóprofi Kärcher DDC 50 porfelfogó készülékkel a munkát teljesen pormentesen tudja elvégezni. Nincs szükség egy másik személy segítségére, sem egy kiegészítő tartozékra, vagy készülékre, mint például egy porszívó. A DDC 50 minden fúrógéppel használható (maximális fúróméret ø 10 mm) és lehetővé teszi a belső részek összes falfelületén a kétkezi munkát.

Így működik 

  1. Beirányozás: Miután a kívánt furat helyét megjelölte, helyezze fel a DDC 50-t egyszerűen a fúrógépére és pozicionálja az Ön jelzésére.
  2. Rányomás: Ez után nyomja a DDC 50-t a falra, a vákuum-tartófunkció indulásával a készülék az egész fúrásfolyamat alatt önállóan az alaphoz tapad.
  3. Fúrás: A DDC 50-el a fúrás teljesen problémamentesen megy végbe. A készülék erősen tapad a falra és Önnek a fúráshoz mindkét keze szabadon marad.
  4. Kioldás: A fúrás után oldja ki a vákuumot a szellőztetőgomb működtetésével és vegye le a DDC 50-t a falról. A fúrás helye tiszta és az összes por maradéktalanul fel van fogva.
  5. Kiürítés: Nyissa ki a DDC 50-t és ürítse ki a felfogott furatport. Nincs szükség több utólagos tisztításra.
 

Gyors és egyszerű seprés

A kisebb szennyeződésekhez nincs szükség minden alkalommal a porszívóra: Az új K55 elektromos seprű gyorsan, kényelmesen és alaposan tisztít fel. Annak köszönhetően, hogy kábel nélkül, akkumulátorról üzemel mindenhol kéznél van és kis súlya miatt különösen kézre áll. Az intelligens konstrukció lehetővé teszi, hogy a szélek mellett 1 mm-ig seperhessen. Így könnyen elfelejtheti a lapátot és a seprűt.
 

Multifunkciós porszívó

Minden idők legerősebb több célú porszívója.

A sokoldalú Kärcher több célú porszívók univerzálisan alkalmazhatóak, meggyőző erejük a kimagasló szívóerőben, a példás energiahatékonyságban és az újszerű szűrőeltávolító módszerben, valamint a speciálisan kifejlesztett tartozékokban rejlik.
Mindegy, hogy száraz, nedves, nagy, vagy apró a szennyeződés: A Kärcher több célú porszívók mindig gondoskodnak a szennyeződések optimális felvételéről és köröskörül a tökéletes tisztítási eredményről. Röviden: A Kärcher minden szükségletre és igényre a megfelelő megoldást nyújtja, mind az intenzív használatban, mind az alkalomszerű alkalmazás során.