Gőzvasalás

Az állandóan magas gőznyomás még a nehéz anyagok vasalását is megkönnyíti. Ez akár 50% vasalási időt is megtakarít.

50%-kal gyorsabb vasalás

A Kärcher gőznyomású-vasalórendszerrel a vasalás időtartamát a felére tudja csökkenteni! A Kärcher vasalóasztal gőzelszívással és kifúvási funkcióval rendelkezik. A gőzelszívás által a gép magához szívja és rögzíti a ruhát, a nedvességet ezzel szemben elszívja. A kifúvási funkcióval a vasalt felületet ballonszerűen fel lehet fújni. Ez megakadályozza a gyűrődések képződését még a kényes anyagokon is.

Az SI 2.600 CB gőzvasalóállomás különösen alkalmas nagy ruhamennyiségekhez és maximális felhasználási kényelmet nyújt. Az SC 2.600 CB hitelesített, univerzálisan alkalmazható gőztisztító, az AB 1000 aktív-vasalóasztallal, egy tökéletes csapatot alkot az elsőosztályú vasalási és tisztítási élményhez.

Tippek az optimális vasaláshoz

 

  1. A gőznyomású-vasalás során állítsa vasalóját a legmagasabb hőmérsékletre. A folyamatos gőzkiáramlás megakadályozza a ruhák túlmelegedését, legyen az, pamut, selyem, vagy vászon.
  2. A tapadásgátló-vasalótalp választható tartozék: Ezzel az érzékeny és fekete anyagok sem fényesednek ki (pl.: len). A nyomott mintás pólókat nem kell ezentúl kifordítva vasalni.
  3. A gőznyomás olyan nagy, hogy még a vastag farmereket is csak egy oldalról kell vasalni. Nyomja a vasalót nem túl erősen a vasalni való anyagra és lassan menjen át rajta – a gőznyomás Önért dolgozik.