Kertöntözés

Kerti szivattyúinkkal nagy felületeket öntözhet meg a távirányító és a teljesen automatikus üzemmód segítségével.

Öntözőszivattyúk - lendületes teljesítmény

A Kärcher nagy teljesítményű szivattyúi kiválóan alkalmazhatók az olyan öntözéshez, ahol a víz alternatív vízforrásokból, például a ciszternákból, vagy esővíztározókból származik. A különleges kényelemről a praktikus, lábbal működtethető kapcsoló gondoskodik.

A Kärcher BP Garden kerti szivattyúja a kertet kényelmesen és kedvezően látja el vízzel az öntözéshez. A BP Home & Garden házi és kerti szivattyúk értékes háztartási vizet szivattyúznak keresztül az egész házon. A készülékek a vízigény szerint automatikusan ki- és bekapcsolnak. A ciszternával összeköttetésben a házi vízautomaták a mosógépeket, vagy a wc-öblítést tudják ellátni és az állandó üzemi nyomásnak köszönhetően a kertöntözéshez is használhatóak. A több fokozatú szivattyúk nagyobb teljesítményt, hatékonyságot és egyenletes működést nyújtanak, mivel azonos vízszállítás során alacsonyabb motorteljesítményre van szükségük, mint a hagyományos Jet kerti szivattyúknak. Ez körülbelül 30% energiát takarít meg. Ehhez jön hozzá, hogy az eco!ogic modellek 0 wattos készenléti funkcióval vannak felszerelve és ezáltal még takarékosabbak.


 


A Kärcher újra felfedezte az esőt

A Kärcher széleskörű öntözőkínálata megdobogtatja a kertbarátok szívét. A tökéletesen egymásnak megfelelően kialakított szivattyúk és öntözési termékek biztosítják arról, hogy a természetes forrásokkal felelősségteljesen bánhasson. Az értékes vizet így optimálisan és ökológiailag átgondoltan lehet felhasználni. Az innovatív technika és a pontos érzékelők garantálják, hogy pontosan azt a vízmennyiséget továbbítsa, amennyire a növényeknek szüksége van. Annak érdekében, hogy a kertet a természettel összhangban, zavartalanul élvezhesse, a Kärcher a legnagyobb hatásfokú szórófejeket, szórópisztolyokat, fecskendőket, tömlőket, öntözőautomatákat, szivattyúkat, tömlőcsatlakozó- és őrzőrendszereket kínálja. Bármely Kärcher terméket is használja még, döntése mindig helyes.

Kärcher Rain System®

Mindegy, hogy sövény, virágágyás, bokrok vagy fűszernövények - az új, intelligens Kärcher öntözőrendszer a célzott nedvességszabályzó kialakításával minden növényt egyénileg és igény szerint lát el. Az újKärcher Rain System® a Micro-Dripping öntözési eljárás és a hagyományos öntözés előnyeit ötvözi. A rendszer max. 4 bar nyomással működik, továbbá egy 0,5" méretű PVC-tömlővel, illetve egy csepegtető és egy permetező fejjel szereltük fel. Hozzáilleszthető még a rendszerhez egy túlnyomás és szennyeződés ellen védő nyomáscsökkentő és egy szűrő. A Kärcher Rain System™ minden kerthez egyénileg alkalmazkodik, és a SensoTimerrel az igényfüggő vízellátás-vezérlés érdekében tökéletesen dolgozik együtt.