Terasztisztítás

Ha a tél lezárultával újra szeretné tisztává varázsolni teraszát, itt találhat ehhez megfelelő berendezéseket és tartozékokat.

Terasztisztítás

Valódi erőgépek - magasnyomású mosók a Kärchertől

A kábelakasztótól a praktikus tömlőtekercselésen keresztül a gumiból készült magasnyomású tömlőig a K 7 sorozat készülékeinek a kidolgozása számos rafinált részletet rejt magában, amelyek a munkát még nagy szennyezettségi fok esetén is megkönnyítik.

Minden ház- és kerttulajdonos, aki már tisztított erősen szennyezett járólapot, ismeri a kerti slag korlátozott és gyenge tisztítóteljesítményét.

A magasnyomású mosó ezzel szemben a kerti csapnál jelentősen nagyobb tisztítóerővel rendelkezik. Mindegy, hogy autókról, mohás kerti utakról, teraszokról, redőnyökről, szennyeződött szeméttárolókról, csónakról van-e szó... Minden gyorsan és játszi könnyedséggel lesz tiszta.
Még a makacs szennyeződéseknek sincs esélyük, ha az ember magas nyomással tisztít.

A nagy felületeken is optimális és kíméletes tisztításról a T-Racerterasztisztítónk gondoskodik: A magas állíthatóságú propellerek és a két magasnyomású tisztítófej innovatív kombinációjának köszönhetően légpárnaeffektus jön létre, amely a T-Racer-t a padló felett lebegteti.

A tisztítási teljesítmény megnő és Ön egységes tisztítási eredményt ér el. A gépház gyakorlatilag egy csepp felfröccsenő vizet sem enged át, és így védi Önt és a falakat a fröccsenéstől.