HD 9/20-4 M Plus

A hordozható hidegvizes, rendkívül mobil és felhasználóbarát középkategóriás készülékek bravúrosan helytállnak még tartós felhasználás esetén is - a lassú fordulatú, 4 pólusú váltóáramú, ill. háromfázisú motoroknak köszönhetően.

Online ár:
743 500 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 15249260

Léghűtéses, 4 pólusú magasnyomású mosó lassú fordulatú váltóárammal. Nyomáskapcsoló vezérléssel, csavarodásmentes magasnyomású tömlővel és 3 dugattyús axiálpumpával. A víz mennyisége és a nyomás közvetlenül a pisztolyon, a servo control segítségével szabályozható. A 3 kerámiadugattyús axiálpumpa szintén a hosszú élettartamot garantálja. Az új easy press kézi szórópisztoly csökkenti a tartó- és visszahúzó erőt. Az aluminium tolókar biztosítja a tartozéktárolást, és a problémamentes manőverezést. Két 2,5l-es flakonnal felszerelt. További jellemzői a tisztítószer-kapcsoló, mely a pontos és fokozatmentes tisztítószer-adagolást biztosítja, valamint a 2 utas adagolószelep a különböző tisztítószerek közötti átváltáshoz. A tisztítószeres flakonok egyszerűen cserélhetők. A kábel a készülék hátoldalán tárolható, beépített szórószártárolóval rendelkezik az egyszerű szállíthatóság érdekében. Parkolóállás a munka megszakításánál. A nagy kerekek a nem egyenletes felületekhez és padkákhoz ideális, beépített billentési segítséggel a készülék hátoldalán.ozatmentes tisztítószer-adagolást biztosítja, valamint a 2 utas adagolószelep a különböző tisztítószerek közötti átváltáshoz. A tisztítószeres flakonok egyszerűen cserélhetők. A kábel a készülék hátoldalán tárolható, beépített szórószártárolóval rendelkezik az egyszerű szállíthatóság érdekében. Parkolóállás a munka megszakításánál. A nagy kerekek a nem egyenletes felületekhez és padkákhoz ideális, beépített billentési segítséggel a készülék hátoldalán.

Jellemzők és előnyök
Switch Chem
Switch Chem
Az exakt, fokozatmentes tisztítószer-adagoláshoz. 2 állású adagolószelep a különböző tisztítószerek használa közötti átváltáshoz. A tisztítószerflakonok egyszerűen cserélhetők.
Erős és hosszú élettartamú
Erős és hosszú élettartamú
Levegő-/vízhűtéses elektromotor az intenzív tisztításhoz. Lassú fordulatú elektromotor
Átgondolt részletmegoldások
Átgondolt részletmegoldások
Hálózati kábel tárolása a készülék hátoldalán. Beépített szórószártárolás a könnyebb szállításért. Parkolóállás a munka megszakításakor.
Nagy mobilitás Nagy kerekek az egyenetlen padlóhoz. Upright felépítés az egyszerű és ergonómikus szállításért. Beépített billentési segítség a készülék hátulján.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 48
Nyomás (bar)/MPa: 40-200/4-20
Vízszállítás (l/h): 460-900
Max. vízhőmérséklet (°C): 60
Csatlakozási teljesítmény (kW ): 7
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 467 x 407 x 1010
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 400

Felszereltség

  • Kézi szórópisztoly, EASY!Force
  • Magasnyomású tömlő, 10 m
  • Szórószár, 1050 mm
  • 3 állású fúvóka (0°/25°/40°), Kézi
  • Szennymaró
  • ANTI!Twist
  • Nyomáslekapcsolás
  • Szervókontroll                            

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési útmutató

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Rövid alkatrészlista

Kezelési leírás

LETÖLTÉS