Ablaktisztítók

Products: Ajánlatok -tól/-től -ig .
Kényelmes kezelés, nincs lecsöppenő víz a praktikus elszívó funkciónak köszönhetően, valamint jelentős időmegtakarítás jellemzi. A Kärcher háztartási akkumulátoros ablaktisztító készlettel az ablakok pillanatok alatt ragyogóan tiszták és csíkmentesek lesznek.
22 990 Ft
Kényelmes kezelés, időmegtakarítás, az elszívó funkcióval nincs vízcsöpögés – a Kärcher akkus ablaktisztító-készlettel az ablakok pillanatok alatt ragyogóan tiszták és csíkmentesek lesznek.
22 990 Ft
Ünnepeljük együtt 2018-ban a Kärcher által feltalált és kifejlesztett, egyedülállóan sikeres Window Vac ablaktisztító termékcsaládot 10. születésnapja alkalmából ezzel a különleges limitált szériával
23 990 Ft
19 990 Ft
A WV 5 Premium akkumulátoros ablaktisztító készlet pillanatok alatt gondoskodik a cseppmentes, csíkmentes ablakokról. Az opcionális csereakkumulátor lehetővé teszi a folyamatos tisztítást.
26 990 Ft
A WV 5 Premium háztartási akkumulátoros ablaktisztító készülék gondoskodik a csíkmentesen tiszta ablakokról, eltünteti a zavaró vízcseppeket. A hosszabb élettartamnak és az opcióként megvásárolható csereakkumulátornak köszönhetően szünet nélkül tisztíthat ezzel a készülékkel.
25 991 Ft
Ablaktisztítás okosan: az 1. Kärcher WV Classic háztartási akkumulátoros ablaktisztító extra szóróflakonnal lecsöppenő szennyezett víz és csíkok nélkül. Ideális minden sima felülethez.
17 990 Ft