KB 5

Gyorsabban összeállítható, mint egy porszívó: KB 5 vezeték nélküli elektromos seprű a kényelmes köztes takarításhoz. Kiváló tisztítási teljesítmény a legkisebb helyeken is.

Online ár:
26 990 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 12580000

Kemény padlók és szőnyegek gyors és hatékony köztes tisztítására van szükség? Tökéletes feladat a KB 5 vezeték nélküli elektromos seprű számára. A Kärcher adaptív tisztítási rendszerének köszönhetően a vezeték nélküli elektromos seprű kiemelkedő tisztítási eredményeket produkál, és könnyen és alaposan távolítja el a szennyeződéseket. A lítiumion-akkumulátorral működő KB 5 hamarabb használatra kész, mint egy porszívó, és különösen kényelmessé teszi a köztes tisztítást: lehetővé teszi az ergonomikus, hajolgatás nélküli munkát, a szélekhez nagyon közel is seper, befér a székek és a bútorok alá, és lépcsőkön is kényelmesen használható. A KB 5 további funkciói és teljesítményjellemzői az automatikus ki-bekapcsoló, a hajlékony dupla csukló a könnyű irányíthatósághoz, a szeméttartály, ami kényelmesen kivehető oldalról, az univerzális kefe, a helytakarékos tárolás és a seprű kis súlya.

Jellemzők és előnyök
Kärcher adaptív tisztítási rendszer
Kärcher adaptív tisztítási rendszer
Megbízhatóan eltávolítja a szennyeződést minden padlófelületről. Innovatív, beállítható seprési szél az optimális szennyeződésfelszíváshoz. Továbbfejlesztett belső geometria optimális szennyeződésfelszívással a megbízható szennyeződéseltávolításért.
Automatikus ki-bekapcsoló
Automatikus ki-bekapcsoló
Könnyű ki- és bekapcsolás. Gyors és magától értetődő használat. Nincs szükség hajolgatásra.
A szennyeződéstartály egyszerűen kivehető és cserélhető
A szennyeződéstartály egyszerűen kivehető és cserélhető
Gyors és könnyű ürítés a szennyeződés érintése nélkül.
Hajlékony dupla csukló A markolat bármilyen irányba könnyen mozgatható. Könnyen irányítható. Akár bútorok és székek között is.
Univerzális kefe Az optimális szennyeződésfelszedéshez mind kemény padlóról, mind szőnyegről. Lehetővé teszi a haj- és szőrszálak könnyű eltávolítását. Lehetővé teszi a szélekhez közeli seprést.
Az univerzális kefe könnyen levehető és cserélhető Gyorsan és könnyen, egy kézzel kezelhető. Megkönnyíti az univerzális kefe tisztítását.
Lítiumion-akkumulátor technológia Akár 30 perces akkumulátor-üzemidő kemény padló tisztításánál. Memóriahatás nélkül. Mindig használatra kész.
Helytakarékos tárolás Az egyszerű, helytakarékos tárolásért, akár kis alkóvokban is. A vezeték nélküli elektromos seprű a használat helyén tárolható.
Parkolóállás A készülék a munka rövid szüneteiben kényelmesen leparkolható.
Kis súly Könnyen szállítható és irányítható.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 1,2
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 215 x 230 x 1120
Akkumulátor feszültség (V) 3,7
Üzemidő (min) 20/30 perc

Felszereltség

  • Univerzális kefe, kivehető
  • Akkumulátortöltő készülék
  • Litiumion- akkumulátor

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Rövid alkatrészlista

Kezelési leírás

LETÖLTÉS