SC 1 EasyFix Premium Home Line

SC 1 EasyFix Premium: a 2 az 1-ben gőzfelmosó a hosszabbító tömlővel és az EasyFix padlótisztító fejjel tökéletes a spontán, gyors és mindenekelőtt vegyszermentes tisztítási feladatokhoz.

Online ár:
39 990 Ft
30 991 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 15163750

A kompakt 2 az 1-ben SC 1 EasyFix Premium gőzfelmosó 100%-ban vegyszermentesen tisztít. A készülék a háztartásokban előforduló keményfelületeken, mint a szerelvények, a csempék, a főzőlapok és a páraelszívók, kiváló munkát végez. A Premium csomagban található hosszabbítótömlővel a nehezen hozzáférhető sarkok, mélyedések és nyílások is optimálisan megtisztíthatók. A Kärcher gőztisztítókkal végzett alapos tisztítás elpusztítja a háztartási kemény felületeken a háztartásokban előforduló összes baktérium 99,99 százalékát. Éppúgy, mint a makacs szennyeződéseket és a zsírlerakódásokat. A szállított padlótisztító készletben lévő EasyFix padlótisztító fejnek köszönhetően a kézi gőztisztító szempillantás alatt felszerelhető a padlótisztításhoz. A kompakt és kézhez álló készülék ideális a nagytakarítások közötti, nem túl bonyolult tisztításokhoz, és ezenfelül rendkívül helytakarékosan tárolható.

Jellemzők és előnyök
Erőteljes gőz 3 bar nyomással
Erőteljes gőz 3 bar nyomással
Bármilyen szennyeződés könnyedén eltávolítható – még a nehezen elérhető helyekről is.
EasyFix padlótisztító készlet rugalmas csatlakozással a padlófejnél, és kényelmes akasztóhurkos illesztéssel a padlótisztító törlőkendőhöz
EasyFix padlótisztító készlet rugalmas csatlakozással a padlófejnél, és kényelmes akasztóhurkos illesztéssel a padlótisztító törlőkendőhöz
Optimális tisztítási eredmény a kemény padlók minden típusán otthon, a hatékony lamella technológiának köszönhetően. Csatlakozásmentes törlőrongy csere a szennyeződéstől való érintkezés nélkül, a padlótisztító kendő kényelmes illesztése az akasztóhurkos rendszernek köszönhetően. A flexibilis csuklónak köszönhetően ergonomikus, hatékony tisztítás tökéletes padlóérintkezéssel, függetlenül a felhasználó magasságától.
Kicsi, kézre álló és könnyen tárolható
Kicsi, kézre álló és könnyen tárolható
A készülék közvetlenül a felhasználás helyén tárolható, így mindig kéznél van.
Biztonsági gyerekzár a készüléken Biztonsági rendszer nyújt megbízható védelmet a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetére.
Multifunkciós prémium tartozékok Különböző felületek hatékony tisztítása padlófejjel, kézi fejjel, körkefével stb. Könnyen hozzáférhetővé teszi a nehezen elérhető területeket, a hosszabbító tömlő jóvoltából.
Kiváló minőségű mikroszálakból készített padlótisztító törlőkendő és borítás a kézi fejhez Az alapos tisztítási eredményért és a szennyeződés még jobb feloldásáért és felvételéért.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 1,6
Felületi teljesítmény: 20
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 321 x 127 x 186
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 220-240
Fűtési teljesítmény (W) 1200
Max. gőznyomás (bar) 3
Felfűtési idő (perc) 3
Kazán-/ tartálytartalom (l) 0,2

Felszereltség

  • Biztonsági gyerekzár
  • Biztonsági szelep
  • Integrált vízbetöltő tölcsér
  • Padlótisztító készlet, EasyFix + hosszabbító tömlő (2 × 0,5 m)
  • Tartozék, kézifej, réstisztító fej, szívófej, körkefe (kicsi), mérőcsésze, hosszabbító tömlő
  • Mikroszálas huzat kézifejhez, 1 Zajszint (db)

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS