SC 2 EasyFix Premium

Gőzzel, vegyszerek nélkül: SC 2 EasyFix Premium gőztisztító EasyFix padlótisztító fejjel és bővített tartozékkészlettel. A keményfelületek valódi tisztaságáért az egész háztartásban.

49 990 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 15120700

Tökéletes kezdés a gőztisztításban. A Kärcher SC 2 EasyFix Premium gőztisztító egyszerűen és megérzések alapján kezelhető. Az EasyFix padlótisztító fej a flexibilis csuklóval ergonómikus, és a lamellás technológiának köszönhetően villámgyorsan tiszta eredményt nyújt. A tépőzáras rendszernek köszönhetően a mikroszálas padlótisztító kendő egyszerűen és gyorsan rögzíthető a padlótisztító fejen, és a piszokkal való érintkezés nélkül eltávolítható. A 2-fokozatú gőzszabályozóval a gőz intenzitása a tisztítandó felülethez és a szennyeződéshez igazítható. Ezentúl az SC 2 EasyFix Premium rendelkezik bővített tartozékkészlettel a még célzottabb szennyeltávolításhoz, valamint a készüléken lévő tartozéktárolóval és a padlótisztító fej számára kialakított tárolóval. A Kärcher SC 2 EasyFix Premium gőztisztító teljesen vegyszermentesen tisztít és gyakorlatilag bárhol bevethető. A Kärcher gőztisztítókkal végzett alapos tisztítás elpusztítja a háztartási kemény felületeken a háztartásokban előforduló összes baktérium 99,99 százalékát. A csempék, a főzőlap, a páraelszívó, és még a legkisebb mélyedések is teljesen tiszták lesznek, de a makacs szennyeződések is pillanatok alatt eltávolíthatóak.

Jellemzők és előnyök
EasyFix padlótisztító készlet rugalmas csatlakozással a padlófejnél, és kényelmes akasztóhurkos illesztéssel a padlótisztító törlőkendőhöz
EasyFix padlótisztító készlet rugalmas csatlakozással a padlófejnél, és kényelmes akasztóhurkos illesztéssel a padlótisztító törlőkendőhöz
Optimális tisztítási eredmény a kemény padlók minden típusán otthon, a hatékony lamella technológiának köszönhetően. Csatlakozásmentes törlőrongy csere a szennyeződéstől való érintkezés nélkül, a padlótisztító kendő kényelmes illesztése az akasztóhurkos rendszernek köszönhetően. A flexibilis csuklónak köszönhetően ergonomikus, hatékony tisztítás tökéletes padlóérintkezéssel, függetlenül a felhasználó magasságától.
Tartozéktárolás és parkolóállás
Tartozéktárolás és parkolóállás
Kényelmes tartozéktárolás és a padlófej egyszerű parkolóállásba állítása a munka megszakításakor.
Biztonsági gyerekzár a készüléken
Biztonsági gyerekzár a készüléken
Biztonsági rendszer nyújt megbízható védelmet a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetére.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 2,9
Felületi teljesítmény: 75
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 380 x 254 x 260
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 220-240
Fűtési teljesítmény (W) 1500
Max. gőznyomás (bar) 3,2
Felfűtési idő (perc) 6,5
Kazán-/ tartálytartalom (l) 1

Felszereltség

  • Biztonsági gyerekzár
  • Biztonsági szelep
  • Gőzmennyiség-szabályozás, A markolaton
  • Integrált vízbetöltő tölcsér
  • Padlótisztító készlet, EasyFix + hosszabbító tömlő (2 × 0,5 m)
  • Tartozék, kézifej, réstisztító fej, szívófej, körkefe (kicsi), körkefe (nagy)
  • Mikroszálas huzat kézifejhez, 1 (db)
  • Parkolóállás
  • Gőztömlő pisztollyal, 2 m
multifunkciós
Tartozékok
Praktikus körkefekészlet két fekete és két sárga kefével - tökéletesen alkalmas a különböző felhasználási területekhez.
3 390 Ft
Kendőcsere a piszokkal való érintkezés nélkül: kiváló EasyFix mikroszálas padlótisztító kendők. A tépőzáras rendszernek hála egyszerűen és gyorsan az EasyFix padlótisztító fejre rögzíthetőek.
5 489 Ft
2 huzatból álló készlet a kézi fúvókához. A huzatok kiváló minőségű mikroszálas anyagból készültek - a legjobb szennyoldáshoz és szennyfelvételhez.
5 592 Ft