SC 3 EasyFix Premium Home Line

30 másodperc felfűtés, szünetmentes tisztítás: SC 3 EasyFix Premium szőnyegsimító fejjel, folyamatosan tölthető tartállyal, vízkőmentesítő patronnal, padlótisztító fejjel és tartozékokkal.

Online ár:
79 990 Ft
62 989 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 15131600

Az SC 3 EasyFix Premium 30 másodperc alatt felfűti magát. A szünetmentesen tölthető víztartály és az automata vízkőmentesítő patron időt takarít meg. Az SC 3 EasyFix Premium minden keményfelületen vegyszermentes eredményt nyújt. Legyen szó csempéről, főzőlapról, páraelszívóról vagy a legkisebb mélyedésekről: a Kärcher gőztisztítókkal végzett alapos tisztítás elpusztítja a háztartási kemény felületeken a háztartásokban előforduló összes baktérium 99,99 százalékát – a makacs szennyeződéseket is. Az EasyFix padlótisztító fej magasfokú ergonómiát biztosít és a lamellás technológiának köszönhetően tökéletes tisztítási eredményről gondoskodik. A mikroszálas padlótisztító kendő a tépőzáras rendszerrel kényelmesen a padlótisztító fejre erősíthető, és a piszokkal való érintkezés nélkül eltávolítható. Az SC 3 EasyFix Premium bővített tartozékkínálata még célzottabb szennyeltávolítást tesz lehetővé. Ezenfelül a szőnyegpadlók a csomagban lévő szőnyegsimító fejjel egyszerűen felfrissíthetők. A 2-fokozatú gőzszabályozóval a gőz intenzitása a felülethez és a szennyeződéshez igazítható. A tartozéktároló és a padlótisztító fejnek kialakított tároló teszik teljessé a felszerelést.

Jellemzők és előnyök
Rövid felfűtési idő
Rövid felfűtési idő
Csupán 30 másodperc felfűtési idő, és a készülék használatra kész.
Non-stop gőz és beépített vízkőmentesítő patron
Non-stop gőz és beépített vízkőmentesítő patron
A tartály bármikor problémamentesen utántölthető – a non-stop gőznek köszönhetően a munka megszakítása nélkül. Az intelligens vízkőmentesítő patron a betöltött vizet automatikusan megtisztítja a vízkőtől.
EasyFix padlótisztító készlet rugalmas csatlakozással a padlófejnél, és kényelmes akasztóhurkos illesztéssel a padlótisztító törlőkendőhöz
EasyFix padlótisztító készlet rugalmas csatlakozással a padlófejnél, és kényelmes akasztóhurkos illesztéssel a padlótisztító törlőkendőhöz
Optimális tisztítási eredmény a kemény padlók minden típusán otthon, a hatékony lamella technológiának köszönhetően. Csatlakozásmentes törlőrongy csere a szennyeződéstől való érintkezés nélkül, a padlótisztító kendő kényelmes illesztése az akasztóhurkos rendszernek köszönhetően. A flexibilis csuklónak köszönhetően ergonomikus, hatékony tisztítás tökéletes padlóérintkezéssel, függetlenül a felhasználó magasságától.
Kiváló minőségű mikroszálakból készített padlótisztító törlőkendő és borítás a kézi fejhez Az alapos tisztítási eredményért és a szennyeződés még jobb feloldásáért és felvételéért.
Multifunkciós tartozékok Különböző felületek hatékony tisztítása padlófejjel, kézi fejjel, körkefével stb. A szőnyeggel fedett padló könnyen megújítható a szőnyegsimítóval.
Kiváló minőségű mikroszálakból készített padlótisztító törlőkendő és borítás a kézi fejhez Az alapos tisztítási eredményért és a szennyeződés még jobb feloldásáért és felvételéért.
Biztonsági gyerekzár a gőzpisztolyon Biztonsági rendszer nyújt megbízható védelmet a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetére.
Kétfokozatú gőzmennyiség-szabályozó a markolaton A gőz mennyisége a tisztítandó padlófelülethez és a szennyeződés mértékéhez igazítható.
Tartozéktárolás a készüléken Kényelmes tartozéktárolás. Parkolóállás a padlótisztító fejhez a munka megszakításakor.
Ki-/be kapcsoló a készüléken A készülék kezelőbarát be- és kikapcsolása.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 3,1
Felületi teljesítmény: 75
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 360 x 236 x 253
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 220-240
Fűtési teljesítmény (W) 1900
Max. gőznyomás (bar) 3,5
Felfűtési idő (perc) 0,5
Kazán-/ tartálytartalom (l) 1

Felszereltség

  • Biztonsági gyerekzár
  • Biztonsági szelep
  • Gőzmennyiség-szabályozás, A markolaton
  • Integrált vízbetöltő tölcsér
  • Padlótisztító készlet, EasyFix + hosszabbító tömlő (2 × 0,5 m)
  • Tartozék, kézifej, réstisztító fej, szívófej, körkefe (kicsi), körkefe (nagy)
  • Mikroszálas huzat kézifejhez, 1 Zajszint (db)
  • Vízkőmentesítő patron
  • Parkolóállás
  • Gőztömlő pisztollyal, 2 m

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS