SC 4 EasyFix

Kényelmes és megszakításmentes gőztisztítás: az SC 4 EasyFix gőztisztító EasyFix padlótisztító fejjel és folyamatosan újratölthető, levehető víztartállyal felszerelt.

76 990 Ft
59 990 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 15124500

Az SC 4 EasyFix gőztisztító nagy kényelmet képvisel, és beépített kábeltartójával, tartozéktároló fiókjával és a padlótisztító fejnek kialakított tárolójával tűnik ki. Az EasyFix padlótisztító fej a flexibilis csuklónak köszönhetően magasabb szintű ergonómiát, míg a lamellás technológia villámgyors eredeményt biztosít. A kényelmes tépőzáras rendszerrel a mikroszálas padlótisztító kendő egyszerűen és gyorsan a padlótisztító fejre rögzíthető, és a piszokkal való érintkezés nélkül eltávolítható. A 2-fokozatú gőzszabályozóval a gőz intenzitása a felülethez és a szennyeződéshez igazítható. A sokoldalú tartozékok a csempéket, a főzőlapot, a páraelszívót és a legkisebb mélyedéseket is újra ragyogóvá teszi – makacs szennyeződések esetén is. A folyamatosan újratölthető és levehető víztartály megszakításmentes tisztítást tesz lehetővé. Az SC 4 EasyFix vegyszer nélkül tisztít, és a háztartásban szinte bárhol bevethető. A Kärcher gőztisztítókkal végzett alapos tisztítás elpusztítja a háztartási kemény felületeken a háztartásokban előforduló összes baktérium 99,99 százalékát.

Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 4,1
Felületi teljesítmény: 100
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 380 x 251 x 273
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 220-240
Fűtési teljesítmény (W) 2000
Max. gőznyomás (bar) 3,5
Felfűtési idő (perc) 4
Kazán-/ tartálytartalom (l) 0,5/0,8

Felszereltség

  • Biztonsági gyerekzár
  • Biztonsági szelep
  • Gőzmennyiség-szabályozás, A markolaton
  • Integrált vízbetöltő tölcsér
  • 2 tartályos rendszer
  • Padlótisztító készlet, EasyFix + hosszabbító tömlő (2 × 0,5 m)
  • Tartozék, kézifej, réstisztító fej, körkefe (kicsi)
  • Mikroszálas huzat kézifejhez, 1 (db)
  • Gőztömlő pisztollyal, 2 m
multifunkciós
Tartozékok
Praktikus körkefekészlet két fekete és két sárga kefével - tökéletesen alkalmas a különböző felhasználási területekhez.
3 390 Ft
Kendőcsere a piszokkal való érintkezés nélkül: kiváló EasyFix mikroszálas padlótisztító kendők. A tépőzáras rendszernek hála egyszerűen és gyorsan az EasyFix padlótisztító fejre rögzíthetőek.
5 489 Ft
2 huzatból álló készlet a kézi fúvókához. A huzatok kiváló minőségű mikroszálas anyagból készültek - a legjobb szennyoldáshoz és szennyfelvételhez.
5 592 Ft