Magasnyomású mosók

Products: Ajánlatok -tól/-től -ig .
A „K2 Classic“ magasnyomású mosó ideális enyhe szennyeződések elleni alkalmankénti használatra a ház körül. (pl. kerékpárok, kerti szerszámok, kerti bútorok).
19 990 Ft
Különösen kézreálló „K2 Compact“ háztartási hidegvizes magasnyomású mosó, amely gyorsan eltávolítja a kisebb szennyeződéseket a ház körül, jól tárolható és könnyen szállítható.
26 990 Ft
A „K2 Compact Car“ háztartási hidegvizes magasnyomású mosó kisebb szennyeződések eltávolításához javasolt. Egy Car Kit készlettel, mosókefével, 0,3 literes habfúvókával és autósamponnal van felszerelve.
33 990 Ft
Különösen kézreálló „K2 Compact Car & Home“ háztartási hidegvizes magasnyomású mosó, amely gyorsan eltávolítja a kisebb szennyeződéseket a ház körül, jól tárolható és könnyen szállítható. Car Kit és Home Kit készlettel.
39 990 Ft
A „K2 Compact Home“ háztartási hidegvizes magasnyomású mosó kisebb szennyeződések eltávolításához javasolt. Egy Home Kit készlettel, T 150 terasztisztítóval és 500 ml-es terasztisztító koncentrátummal van felszerelve.
36 990 Ft
K 2 Full Control magasnyomású mosó célzott nyomásszabályozással enyhe szennyeződésekhez, például kerékpárokhoz, kerti szerszámokhoz és búrtorokhoz. Felületteljesítmény: 20 m²/h.
33 990 Ft
K 2 Full Control Home magasnyomású mosó Home készlettel és célzott nyomásszabályozással. Ideális enyhébb szennyeződések eltávolítására a ház körüli nagyobb felületekről.
43 990 Ft
A K 2 Premium Full Control magasnyomású mosó célzott nyomásszabályozással lehetővé teszi járművek hatékony tisztítását és eltávolítja a ház körüli enyhébb szennyeződéseket.
43 990 Ft
K 2 Premium Full Control Home magasnyomású mosó Home készlettel és célzott nyomásszabályozással. Ideális enyhébb szennyeződések eltávolítására a ház körüli nagyobb felületekről.
49 990 Ft
Ideális magasnyomású mosó enyhébb szennyeződések eltávolítására, alkalmi használatra. A nyomás leolvasható a magasnyomású pisztolyról, így minden felületre megfelelő nyomást alkalmazhatunk.
49 990 Ft
39 990 Ft
K 3 Full Control Car magasnyomású mosó mosókefével, habfúvókával és autósamponnal. A nyomás leolvasható a magasnyomású pisztolyról, így minden felületre megfelelő nyomást alkalmazhatunk.
52 989 Ft
A K4 magasnyomású mosó ideális közepes erősségű szennyeződések, például kisebb autók, kerítések vagy kerékpárok alkalmankénti tisztítására. Vízhűtéses motorral rendelkezik.
76 990 Ft
A „K4 Compact Home“ vízhűtéses motorral: mobil, fordulékony és könnyen tárolható. A magasnyomású mosó Home készlettel feloldja például kerítések, autók és kerékpárok közepesen erős szennyeződéseit.
83 990 Ft
Háztartási hidegvizes magasnyomású mosó nyomásjelzővel a szórópisztolyon - a megfelelő nyomáshoz, bármely felületen. Ideális alkalmi tisztításhoz enyhe szennyeződés esetén. Felületteljesítmény: 30 m²/h.
84 990 Ft
Háztartási hidegvizes magasnyomású mosó nyomásjelzővel a szórópisztolyon - a megfelelő nyomáshoz, bármely felületen. Ideális enyhe szennyeződés esetén. Tartalmazza a home készletet. Felületteljesítmény: 30 m²/h.
101 990 Ft
Háztartási hidegvizes magasnyomású mosó nyomásjelzővel a szórópisztolyon - a megfelelő nyomáshoz, bármely felületen. Tartalmazza a tömlődobot. Ideális enyhe szennyeződéshez. Felületteljesítmény: 30 m²/h.
99 990 Ft
Háztartási hidegvizes magasnyomású mosó nyomásjelzővel a szórópisztolyon - a megfelelő nyomáshoz, bármely felületen. Tömlődobbal és home készlettel. Ideális enyhe szennyeződéshez. Felületteljesítmény: 30 m²/h.
118 990 Ft
A vízhűtéses motorral rendelkező „K5 Compact" háztartási hidegvizes magasnyomású mosó közepesen erős szennyeződésekhez alkalmas. A készülék könnyen tárolható és kényelmesen szállítható.
92 989 Ft
Háztartási hidegvizes magasnyomású mosó nyomásjelzővel a szórópisztolyon - a megfelelő nyomáshoz, bármely felületen. Rendszeres használatra enyhe szennyeződéshez. Home készlettel. Felületteljesítmény: 40 m²/h.
134 990 Ft
A K5 Full Control készülék ideális rendszeres használatra közepesen erős szennyeződések ellen. Autók, falak, kerékpárok tisztításához. Full Control Plus Power pisztoly +/– gombokkal és LCD kijelzővel a nyomásvezérléshez és a tisztítószer-adagoláshoz.
123 990 Ft
Közepes szennyezettségű autók, kőfalak vagy kerékpárok rendszeres tisztítására. K 5 Premium Full Control Plus magasnyomású mosó a nyomást szabályozó +/- gombokkal és LCD kijelzővel.
139 990 Ft
109 990 Ft
K 5 Premium Full Control Plus Home magasnyomású mosó a nyomást szabályozó +/- gombokkal és LCD kijelzővel. Tartalmazza a Home készletet, a 3 az 1-ben Multi Jet szórószárat és egy tömlőt.
154 990 Ft
Kompakt és kézreálló: a K 7 Compact háztartási hidegvizes magasnyomású mosó vízhűtéses motorral. Gyakori alkalmazásra, illetve makacs szennyeződések eltávolításához, például utak, úszómedencék, kerékpárok vagy nagyobb autók esetében.
144 990 Ft
K 7 Full Control Plus magasnyomású mosó nyomásszabályozó szórópisztollyal és gombnyomásra történő mosószer-adagolással, valamint LCD kijelzővel a nyomás ellenőrzésére.
167 991 Ft
Ideális magasnyomású mosó makacs szennyeződések rendszere eltávolítására. K 7 Full Control Plus Home Home készlettel és nyomást szabályozó +/- gombokkal és LCD kijelzővel a szórópisztolyon.
192 990 Ft
Tömlődobbal: K 7 Premium Full Control Plus. Az ideális nyomás +/- gombokkal és a magasnyomású pisztolyon látható LCD kijelző segítségével állítható be.
184 989 Ft
Tömlődobbal és Home készlettel: K 7 Premium Full Control Plus Home. Az ideális nyomás +/- gombokkal és a magasnyomású pisztolyon látható LCD kijelző segítségével állítható be.
204 989 Ft
A Kärcher mobil kültéri tisztítója lítiumion-akkumulátorral és víztartállyal, mobil használathoz. Könnyű szállítani és tárolni. Lapos sugárral a kényes felületekhez.
44 990 Ft