K 4 Full Control Home & Pipe

Magasnyomású tisztító nyomáskijelzős pisztollyal – minden felületnél a megfelelő nyomásért. Ideális közepesen makacs szennyeződésekhez. Home Kit készlettel. Felületteljesítmény 30 m²/óra.

Online ár:
119 990 Ft
107 991 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 13240110

A készülék ideális a közepesen makacs, ház körüli piszok eseti eltávolításához. 30 m²/órás felületteljesítménnyel. T 350 felülettisztítót és (1 l) 3 az 1-ben kőtisztítót tartalmazó Home Kit készlettel. A Full Control magasnyomású tisztítóval minden felülethez a megfelelő nyomás választható. A nyomásfokozat beállítása a szórószáron történik, ami a LED-kijelzős pisztolyon a maximális kontrollért ellenőrizhető. A magasnyomásról tisztítószer-módozatba való váltás a szórószár cseréje nélkül történik. A pisztoly azonnal kéznél van, és a szórószárral a rövid megszakítások idejére a tartóba helyezhető. Az állítható teleszkópos markolatnak köszönhetően a készülék kényelmes magasságú fogantyúval mozgatható, és kompakt módon tárolható. A könnyen hozzáférhető Plug 'n' Clean rendszerrel a tisztítószer egy kézmozdulattal cserélhető, miközben a töltési szint egy pillantásra leolvasható. A magasnyomásútisztító ezenkívül mélyen fekvő súlyponttal gondoskodik a nagyobb stabilitásról, és praktikus tömlővezetéssel és biztosan álló talppal tűnik ki. A talp második, hordozást segítő markolatként is használható, amellyel a készülék egészen egyszerűen a polcra emelhető vagy a csomagtartóba helyezhető.

Jellemzők és előnyök
Full Control szórópisztoly és szórószárak
Full Control szórópisztoly és szórószárak
A nyomás a Vario Power szórószár elforgatásával szabályozható, amíg meg nem jelenik a kívánt szint. A három nyomásszint és a tisztítószer-beállítás optimális beállítást biztosít minden felülethez. A Full Control szórópisztoly LED kijelzője lehetővé teszi a beállítás könnyű ellenőrzését.
Parkolóállás a tartozékok mindenkori könnyű tárolásához
Parkolóállás a tartozékok mindenkori könnyű tárolásához
A Full Control szórópisztoly és a csatlakoztatott szórószár kényelmesen tárolható a készüléken, rövid munkaszünetek alatt. A Full Control szórópisztoly mindig kéznél van és könnyen elérhető. A munka elvégzése után, a Full Control szórópisztoly és a csatlakoztatott szórószár a készüléken tárolható, mellyel helyet takarít meg.
Plug
Plug 'n' Clean
Tisztítószerek gyors, könnyű és kényelmes alkalmazása a magasnyomású mosónál. A Kärcher tisztítószerek növelik a hatékonyságot és elősegítik a tisztítandó felület védelmét és ápolását.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 11,4
Nyomás (bar)/MPa: 20 - max. 130/ 2 - max. 13
Vízszállítás (l/h): max. 420
Felületi teljesítmény: 30 m²/h
Max. vízhőmérséklet (°C): max. 40
Csatlakozási teljesítmény (kW ): 1,8
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 397 x 305 x 584
Tisztítószertartály: Plug 'n' Clean
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 220-230

Felszereltség

 • Home készlet, T 350 felülettisztító, 3 az 1-ben kő- és homlokzattisztító, 1 l
 • Csőtisztító tömlő, 7.5 m
 • Magasnyomású pisztoly, G 145 Q Full Control
 • Vario Power Jet szórószár
 • Szennymaró
 • Magasnyomású tömlő, 6 m
 • Készülékoldali Quick Connect csatlakozás
 • Tisztítószer adagolása, Plug 'n' Clean rendszer
 • Teleszkópos markolat
 • Vízhűtéses motor
 • Tartozékháló
 • Beépített vízszűrő
 • Adapter kerti tömlőcsatlakozáshoz A3/4"                            

Letöltések

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Tartozék kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Tartozék kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS