FC 3 Cordless Premium Home Line

Bútorok alatti alapos tisztítás, mely sokkal hatékonyabb mint a hagyományos felmosó. Hála a keskeny FC 3 Cordless Premium vezeték nélküli keménypadló tisztítónak és az innovatív öntisztító funkciónak mindig tiszta vizet használ.

Online ár:
106 990 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 10553600

Az FC 3 Cordless Premium készülék lényegesen hatékonyabb mint a hagyományos felmosók. Az innovatív öntisztító-funkció gondoskodik arról, hogy a forgó henger folyamatosan friss vizet kapjon, mialatt a felvett szennyeződés a szennyezettvíz tartályba kerül. Az eredmény akár 20 %-kal tisztább padló. A szállított csomag tartalmazza a Premium felszereltséget: egy extra hengerpárt, 30 ml padlóápolót parkettához és 500 ml univerzális tisztítót. Az FC 3 Cordless Premium keskeny felépítésű – praktikusan használható bútorok alatti tisztításhoz. Hála a forgó csuklónak sarkok és szélek tisztításához is kíválóan megfelel. A padló már 2 perc után ismét járható. Parketta tisztításhoz is alkalmas, épp úgy mint minden más keménypadló felülethez. A vezeték nélküli készülék a LED-kijelző segítségével jelzi az erős lítium-ion akkumulátor töltöttségét, és szabad mozgást biztosít a legnagyobb tisztítási eredmény eléréséhez. * Az FC 3 Cordless Premium 20% -kal jobb tisztítási teljesítményt nyújt a hagyományos törlőkendőhöz képest, „felmosás" tesztkategóriában. . Az átlagos vizsgálati eredményekre vonatkozik a tisztítás hatékonysága, a szennyeződés felszívása és a szegély tisztítása szempontjából.

Jellemzők és előnyök
A hengerek folyamatos nedvesen tartása a frissvíz tartályból és az innovatív öntisztító funkció
A hengerek folyamatos nedvesen tartása a frissvíz tartályból és az innovatív öntisztító funkció
Mindig tiszta vízzel mos A szennyeződést nem oszlatja el, hanem felveszi és a szennyezettvíz tartályba üríti.
A karcsú formatervezésű padlófej forgócsuklóval
A karcsú formatervezésű padlófej forgócsuklóval
Egyszerű tisztítás a bútorok és tárgyak körül Tisztítás egészen a szélekig – tökéletes eredmények a sarkokban és a széleken.
A hengerek automatikus vízleválasztása és nagy választék tisztító-, és ápolószerekből
A hengerek automatikus vízleválasztása és nagy választék tisztító-, és ápolószerekből
Minden kemény padlóra, például parkettára, laminált padlóra, parafára, kőre, linóleumra vagy PVC-re. Hála a csekély maradék nedvességnek a padló kb. 2 perc után újra járható
20 perc üzemidő az erős lítium-ion akkumulátoroknak köszönhetően Nagy szabadság a felmosásnál kábelek nélkül. Komfortos tisztítás a kábel nélküli készülékkel. 3 fokozatú LED kijelző az akku töltöttségi szint ellenőrzéséhez
Minőségi mikroszálas hengerek A mikroszálas hengerek felszerelése és levétele gyors és egyszerű. 60°C-ig gépben mosható.
Könnyen kivehető kéttartályos rendszer A frissvíz-tartály könnyen feltölthető a csap alatt. A szennyezettvíz-tartály higiénikusan kiüríthető a szennyeződés érintése nélkül.
Innovatív meghajtás Az előre forgó hengerekkel a gép szinte magától megy előre a padlón – nem igényel erőfeszítést. Nincs többé kézi súrolás
Parkolóállás hengertárolással A készülék és a henger praktikusan tárolható
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 2,4
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 305 x 226 x 1220
Tisztítószertartály: 360 ml
Munkaszélesség (mm) 300
Fordulatszám (rpm) 500

Felszereltség

  • 2 tartályos rendszer
  • Henger tisztítókészlet, sárga
  • Henger tisztítókészlet, szürke
  • Padlótisztító, fa RM 534 30ml
  • Padlótisztító, univerzális RM 536 500ml
  • Parkolóállás hengertárolással                            

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS