FC 5 Cordless Premium Home Line

Egy pár póthengerrel, 500 ml univerzális tisztítóval és 30 ml fapadló-ápolóval: az FC 5 Premium akkumulátoros készülék a 2 az 1-ben funkcióval egy lépésben végzi a felmosást és a porszívózást.

Online ár:
158 990 Ft
123 990 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 10556600

Az FC 5 Cordless keménypadló-tisztító Premium változata egy pár póthengert, 500 ml univerzális tisztítószert, valamint 30 ml, felületkezelt fapadlók felfrissítéséhez és ápolásához való padlóápolót tartalmaz. Az FC 5 Cordless Premium a keménypadló-tisztítást rugalmasabbá és egyszerűbbé teszi: egyetlen lépésben felmossa a nedves, és felszívja a száraz szennyeződést és a hajszálakat. Ezáltal a tisztítási eredmény a hagyományos tisztítási módszerekhez képest 20 százalékkal* jobb. Az automatikusan benedvesedő, forgó mikroszálas hengerek öntisztító funkcióval bírnak, így mindig frissek és használatra készek maradnak. Bármilyen keménypadló, mint a fa, a kő vagy a műanyag kb. 2 perc alatt megszárad és járható lesz. Ezenfelül a hengerek automatikus előrehaladása és az egyszerű navigálhatóság minimálisra csökkentik a tisztítás során kifejtendő erőt. Ráadásul a hengercsere és -tisztítás a piszokkalvaló érintkezés nélkül, gyorsan és egyszerűen elvégezhető. * Az FC 5 Cordless Premium 20 százalékkal jobb tisztítási eredményt ér el a „felmosás” kategóriában a huzattal ellátott felmosókhoz képest. Tisztítási hatékonyság, szennyfelvétel és peremtisztítás átlagolt teszteredményére vonatkozóan.

Jellemzők és előnyök
2 az 1-ben funkció
2 az 1-ben funkció
Felmosás előporszívózás nélkül. A nedves és száraz szennyeződések, a haj egy menetben felszívja.
Akár 20 perces üzemidő az erős lítium-ion akkumulátornak köszönhetően
Akár 20 perces üzemidő az erős lítium-ion akkumulátornak köszönhetően
Nagy mozgásszabadságot biztosít – dugaszoló aljzattól függetlenül. Komfortos tisztítás a kábel nélküli készülékkel 3 fokozatú LED kijelző az akku töltöttségi szint ellenőrzéséhez
Öntisztító funkció automatikusan távolítja el a hengerekről a szennyeződést
Öntisztító funkció automatikusan távolítja el a hengerekről a szennyeződést
20 százalékkal jobb tisztítási teljesítmény a hagyományos felmosóval szemben. Az alacsony megmaradó nedvességnek köszönhetően a padló kevesebb mint 2 perc alatt száraz.
Minőségi mikroszálas hengerek A mikroszálas hengerek felszerelése és levétele gyors és egyszerű. 60°C-ig gépben mosható.
Innovatív hajtási elv Az előre forgó hengerekkel a gép szinte magától megy előre a padlón – nem igényel erőfeszítést. A tisztítófej közepén lévő meghajtás optimális sarok- és peremtisztítást tesz lehetővé.
Könnyen kivehető kéttartályos rendszer A frissvíz-tartály könnyen feltölthető a csap alatt. A szennyezettvíz-tartály higiénikusan kiüríthető a szennyeződés érintése nélkül.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 4,4
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 320 x 270 x 1220
Munkaszélesség (mm) 300
Fordulatszám (rpm) 500

Felszereltség

  • 2 tartályos rendszer
  • Henger tisztítókészlet, sárga
  • Henger tisztítókészlet, szürke
  • Padlótisztító, fa RM 534 30ml
  • Padlótisztító, univerzális RM 536 500ml
  • Tisztító- és parkolóállás                            

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS