FC 5 Premium- HOME LINE

Tartalék hengerekkel és tisztítószermintával: FC 5 Premium padlótisztító mikroszálas hengerekkel és egy lépésben történő 2 az 1-ben felmosó és nedves-száraz felszívó funkcióval.

72 989 Ft
62 989 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 10555600

Végre könnyedén felmoshatunk az előzetes porszívózás fáradalmai nélkül: ezt az FC 5 Premium padlótisztító teszi számunkra lehetővé. Kényelmes 2 az 1-ben funkciójának köszönhetően a nedves és a száraz szennyeződés egyetlen lépésben kerül feltörlésre és felszívásra. A forgó és automatikusan benedvesített mikroszálas hengerek mindig tiszták és használatra készek, mivel az öntisztító funkció folyamatosan leszívja a hengerekről a víz és a piszok keverékét, ahogy feljön a padlóról. A Premium verzió tartalmaz egy tartalék hengerpárt és egy 30 ml-es tisztítószermintát. Ezenkívül az FC 5 a hagyományos módszerekkel összehasonlítva akár 85%-kal kevesebb vizet használ, és lenyűgözően jobb a tisztítási teljesítménye. Az FC 5 bármilyen kemény fa-, kő- és műanyag padlón használható.

Jellemzők és előnyök
2 az 1-ben funkció Előzetes porszívózás nélküli feltörlés a nedves és száraz szennyeződés egy lépésben történő felszedésével.
Öntisztító funkció automatikusan távolítja el a hengerekről a szennyeződést A hengerek folyamatos tisztítása a legjobb tisztítási eredményekért. Az alacsony megmaradó nedvességnek köszönhetően a padló kevesebb mint 2 perc alatt száraz.
Minőségi mikroszálas hengerek A mikroszálas hengerek felszerelése és levétele gyors és egyszerű. 60°C-ig gépben mosható.
Innovatív hajtási elv Az előre forgó hengerekkel a gép szinte magától megy előre a padlón – nem igényel erőfeszítést.
Tisztítófej hajlékony zsanérral Könnyű takarítani a bútorok alatt. Könnyű navigálni az akadályok között. Tisztítás egészen a szélekig – tökéletes eredmények a sarkokban és a széleken.
Könnyen kivehető kéttartályos rendszer A frissvíz-tartály könnyen feltölthető a csap alatt. A szennyezettvíz-tartály higiénikusan kiüríthető a szennyeződés érintése nélkül.
Tisztító- és parkolóállás Tökéletes a piszkos hengerek egyszerű tisztításához. A gép kényelmesen tárolható és rakodható.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 5
Felületi teljesítmény: 60 m2/óra
Teljesítmény: 460 W
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 320 x 270 x 1220
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 220-230
Csatlakozási kábel (m) 7
Munkaszélesség (mm) 300
Fordulatszám (rpm) 500

Felszereltség

  • 2 tartályos rendszer
  • Henger tisztítókészlet, sárga
  • Henger tisztítókészlet, szürke
  • Univerzális padlótisztító, 30 ml
  • Tisztító- és parkolóállás
  • Mérőpohár

Letöltések

Kezelési útmutató

Kezelési leírás

LETÖLTÉS