Elállási információk

Elállási jog

Jogában áll 14 napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási időszak attól a naptól kezdve tart 14 napig, amelyen Ön vagy az Ön által megnevezett harmadik fél, aki nem lehet a szállító, birtokba vette az utolsó árut.

Ahhoz, hogy elállási jogát gyakorolhassa, értesítenie kell minket (Marclean Kft 9028 Győr, Szent Imre út 123, telefonszám: 96/513-333, e-mail: webshop@marclean.hu arról az elhatározásáról, hogy eláll a szerződéstől egy egyértelmű nyilatkozat (pl. postai levél, telefax vagy e-mail) formájában. Ehhez kérjük használja az elállási formanyomtatványt. A formanyomtatvány letöltéséhez kattintson IDE.

Az elállási idő betartása érdekében úgy számoljon, hogy az elállási jog gyakorlásáról szóló közlést az elállási időszak lejárta előtt el kell küldenie.

 

Az elállás következményei

Ha eláll ettől a szerződéstől, minden kifizetést, amelyet Öntől kaptunk, beleértve a szállítási költséget (az olyan kiegészítő költségek kivételével, amelyek abból eredtek, hogy Ön nem az általunk ajánlott, előnyös standardszállítást választotta) haladéktalanul és legkésőbb 14 nappal a szerződéstől való elállásra vonatkozó nyilatkozatának hozzánk való beérkezése után visszafizetünk. Ezt az összeget a megadott számlaszámra fogjuk visszautalni.


A visszafizetést mindaddig megtagadhatjuk, amíg az áruk vissza nem érkeznek hozzánk vagy amíg meg nem kapja az arra vonatkozó igazolást, hogy visszaküldte az árukat, attól függően, hogy melyik következik be hamarabb.

Az árukat haladéktalanul és minden esetben legkésőbb a szerződéstől való elállásának bejelentését követő 14 napon belül vissza kell küldenie vagy át kell adnia nekünk.

Marclean Kft
9028 Győr, Szent Imre út 123

A határidőt akkor tartja be, ha a határidő lejárta előtt 14 nappal elküldi az árukat. 
 

Ön csak az áruk jellegének, természetének és működésének felméréséhez szükséges kezelésből adódó értékcsökkenést meghaladó értékcsökkenésért felel.