Ismerje meg a német "Legjobb Termék 2017" díjas Kärcher K 5 Premium Full Control mosók előnyeit!

Mitől annyira különleges a K 5 Prémium Full Control? Esztétika, kényelem és erő egy azon gépben.

Mitől annyira különleges a K 5 Prémium Full Control?
Esztétika, kényelem és erő egy azon gépben.


1. Az LCD képernyők egy ideje már részei a mindennapoknak. Innentől viszont az új Kärcher Full Control magasnyomású pisztolyokon is megjelennek az LCD kijelzők. A szórópisztolyon lévő +/- gombok segítségével pedig egyszerűen ellenőrizhető a nyomás- és a tisztítószer szint.

2. Robosztus megjelenése sejteti a benne rejlő erőt, amivel könnyedén tisztít meg az egészen kicsi és egyszerűbb kerti szerszámoktól kezdve a kültéri lépcsőkön, kerti utakon át egészen a közepes méretű autóig, vagy akár a homlokzatokig szinte mindent.

3. Kényelmes és időtakarékos is egyben - a 3 az 1-ben Multi Jet szórószár. 
Egy pisztoly, amit elforgatva könnyedén változtatható a víz szórás típusa, így a szórószáron lévő szimbólumoknak köszönhetően szimplán kiválasztható, hogy melyik nyomásbeállítás alkalmas leginkább az adott feladathoz.

4. Még egy plusz a Kärchertől azoknak, akik a K5 Prémium Full Control Plus Home készüléket választják. A csomag tartalma a Home készlet (1 liter, 3 az 1-ben kő- és homlokzattisztítóval), 3 az 1-ben Multi Jet szórószár valamint egy 8 m hosszú magasnyomású tömlő, -tömlődobbal.

Pár másodperc alatt, könnyedén beállítható az adott feladathoz tisztításához megfelelő erősség. Hogyan?
Az alábbi - közel fél perces - videóban bemutatjuk, hogyan kell az első használat előtt csatlakoztatni a Full Control Plus pisztolyt a készülékhez csatlakoztatni, így már ez is csupán gyerekjáték lesz, akárcsak a tisztítás.

http://www.marclean.hu/Home-Garden/Magasnyomasu-mosok/K-5-Premium-Full-Control-Plus.html