Ismét górcső alá vettük az új EASY!Force magasnyomású pisztolyt

Mint ahogy azt már írtuk, aki egyszer kipróbálja azt szinte le sem akarja majd tenni. De vajon minek is köszönhető mindez?


Mint ahogy azt már írtuk, aki egyszer kipróbálja azt szinte le sem akarja majd tenni. De vajon minek is köszönhető mindez?


1. Minden szögből – még a leg különfélébb helyzetekből-, is kényelmesen használható
2. Az Easy!Lock funkciónak köszönhetően kényelmesen lehet testtartást változtatni a munkavégzés közben
3. 2 fogó felület áll rendelkezésre a fogantyún - itt nem számít, hogy ki jobb és ki bal kezes
4. A szórószár 360°-ban forgatható, ezzel is megkönnyítve a mosást.

 

Csupán ennyi lenne amit egy Kärcher termék tud? Persze ez is kényelmesebbé és könnyebbé teszi a tisztítást, de van itt még 1-2 apróság, amiről nem szabad elfeledkezni.

1. A hagyományos pisztollyal szemben a szelep az új EASY!Force, egy kerámia golyót tartalmaz, kerámia tömítőülékkel. Ez röviden annyit tesz, hogy ötszörösére növeli az élettartamot elődjéhez képest!
2. Biztonság a legmagasabb fokra emelve! A pisztolyon található biztonsági kioldó jóvoltából, a ravasz elengedésekor a magasnyomású pisztoly automatikusan lekapcsol, így akadályozva meg a nem kívánt működést.
3. Az Easy!Lock csatlakozóval egyszerűbb és gyorsabb a munkavégzés – a gyors csatlakoztatás előnyeit itt ötvözik a csavarossal, így ez 80%-os időmegtakarítást jelent.
4. A szórószáron sugár irányban elhelyezett fúvókaelzárás közvetlenül a rögzítő menet előtt van, ami által sokkal tartósabbá teszi és biztonságosabban tartja a lezárást.


+1. A Kärcher minden csatlakozási lehetőségnek meg akar felelni a magasnyomású mosótól a fúvókáig. Így összesen 8 adapter áll rendelkezésre azért, hogy az összes meglévő gép és tartozék a továbbiakban is használható legyen az új Easy!Lock csatlakozókkal rendelkező gépekkel és tartozékokkal.