HDS 8/18-4 C

Háromfázisú melegvizes magasnyomású mosó 4 pólusú vízhűtéses motorral, rakodófelülettel, Eco-fokozattal, egygombos kezeléssel, beépített tartállyal, Easy Press pisztollyal, fokozatmentes nyomás,- és vízmennyiség szabályozással.

Online ár:
1 416 200 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 11749000

Háromfázisú, nagy teljesítményű melegvizes magasnyomású mosó 4 pólusú, vízhűtéses motorral. Az egyedülálló Eco-fokozat garantálja a környezetbarát és gazdaságos üzemelést. Felhasználóbarát kezelés jellemzi, hála a központi egy gombos kezelésnek. Kiemelkedően mobilis a nagy kerekeknek és lengőkeréknek köszönhetően. Ergonómikus Easy Press pisztoly Softgrip betéttel és fokozatmentes nyomás-/ és vízmennyiség szabályozással Servo Control-lal. További jellemzői: a praktikus tárolófelület tartozékoknak, fúvókáknak, biztos szórószár elhelyezés, töltésszint visszajelző. Kialakítás targoncával való rakodáshoz, billentési segítség, rögzíthető fülek, ergonómikus markolat, fékezhető lengőkerék, nagy gumiabroncsos kerekek. Rendszerápoló adapter, szárazonfutás elleni védelem, kipufogógáz hőmérséklet érzékelő, korrózióálló alváz. Szervizbarát: egyszerű hozzáférés a különböző alkatrészekhez, szerviz LED kijelző, beállítható karbantartásjelző.

Jellemzők és előnyök
Gazdaságosság
Gazdaságosság
eco!efficiency fokozat - gazdaságos és környezetkímélő hosszabb használat esetén is. Csökkenti az üzemanyag felhasználást és a CO kibocsátást. Pontos tisztítószer-adagolás öblítőfunkcióval
Kezelőbarát
Kezelőbarát
Intuitív kezelés a nagy 1 gombos választókapcsoló által. Nagy tartálynyílás betöltőnyílással. Kézi rendszerápoló flakon, kívülről cserélhető
Tárolás
Tárolás
Tartozéktárolás fúvókáknak, szerszámoknak. Beépített tömlődob 15 m nagynyomású tömlővel. Nagy hatósugár és egyszerű tömlőtárolás (CX típusoknál). Beépített szórószártárolás a könnyebb szállításért.
Megbízhatóság A soft rezgéscsillapító rendszer (SDS) kiegyenlíti a rezgéseket és a kiugró nyomáskülönbséget a magasnyomású rendszerben. Nagy vízszűrő védi a szivattyút a károsodástól.
Mobilis használat Nagy gumírozott kerekek és vezetőgörgő teszik lehetővé a Jogger-elv érvényesülését. Nagy, beépített rakodófelület a készüléken. Beépített mélyedés a lépcsőkön való szállítás érdekében
Energia- és időmegtakarítás: EASY!Force magasnyomású pisztoly és EASY!Lock gyorszár Fáradságmentes munkavégzés az EASY!Force magasnyomású pisztollyal. EASY!Lock gyorszár: tartós és masszív. Ötször erősebb, mint a csavarok.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 112
Nyomás (bar)/MPa: 30-180/3-18
Vízszállítás (l/h): 300-800
Max. vízhőmérséklet (°C): 80-155
Csatlakozási teljesítmény (kW ): 6
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 1060 x 650 x 920
Tisztítószertartály: 10
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 400
Fűtőanyag felhasználás (kg/h) 5
Tüzelőanyag tartály (l) 15

Felszereltség

  • Kézi szórópisztoly, EASY!Force Advanced
  • Magasnyomású tömlő, 10 m
  • Szórószár, 1050 mm
  • Power fúvóka
  • SDS soft rezgéscsillapító rendszer
  • Nyomáslekapcsolás
  • Beépített üzemanyag- és tisztítószertartály

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Rövid alkatrészlista

Kezelési leírás

LETÖLTÉS