HDS 10/20-4 MX

Az új közép- és szuperkategóriás melegvizes magasnyomású mosók nemcsak első osztályúak, hanem extrém hatékonyak is. Az új ECO fokozattal a Kärcher magasnyomású mosói a leggazdaságosabb hőmérséklettartományban dolgozhatnak, így nemcsak költséget takarít meg, hanem környezetkímélő is.

Online ár:
2 117 710 Ft
1 662 189 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 10719120

Az új közép- és szuperkategóriás melegvizes magasnyomású mosó főbb jellemzői: 1. Környezetvédelem Nagyobb hatékonyság az Eco fokozatnak köszönhetően, szervizkapcsoló a vízkeménység szabályozása, turbóbefúvó, precíz tisztítószeradagolás, optimalizált égőtechnika, és nagy hatásfok. 2. Felhasználóbarát A középen található kezelőpanel, és a LED kijelző segítségével a legfontosabb funkciókat láthatjuk, továbbá a szórószár is tárolható a készüléken. 3. Tisztítási teljesítmény Rendkívül hatékony tisztítási teljesítménnyel rendelkezik, valamint a szabadalmaztatott fúvókatechnológia, kerámia dugattyúk, turbóbefúvó, és a pumpa nagy teljesítménye jellemzik. A felhasználóbarát tartozékok megkönnyítik a munkavégzést. 4. Mobilitás A nagy levegőtömlős kerekek és a lengőkerék megkönnyíti a készülék könnyű fordulékonyságát és gördülékenységét, valamint a markolatnak köszönhetően könnyen rakodható és problémamentesen szállítható. 5. Üzembiztonság Kipufogógáz szabályozás, korrózióálló alváz, 3 dugattyús axiálpumpa kerámia dugattyúkkal. 6. Szervizbarát A szervizkapcsoló segítségével könnyen látható a hibajelenség.

Jellemzők és előnyök
Gazdaságosság
Gazdaságosság
Az ECO fokozatban a gép a gazdaságos (60 °C) hőmérséklettartományban dolgozik- teljes vízátfolyásnál. Az égőciklusok optimalizálása réveén az üzemanyagfogyasztás a teljes terhelésű üzemmóddal összehasonlítva akár 20%-kal csökken.
Maximális hatékonyság
Maximális hatékonyság
Nagyon hatékony, kipróbált és tesztelt égő technológia. 4 pólusú elektromotor 3 dugattyús axiálpumpával
Üzembiztonság
Üzembiztonság
A nagy, beépített finom víz szűrő megbízhatóan megvédi a magasnyomású pumpát az apró szennyeződésektől. A beépített kipufogógáz termosztát 300 °C fok felett a motort automatikusan lekapcsolja.A soft rezgéscsillapító rendszer (SDS) kiegyenlíti a rezgéseket és a kiugró nyomáskülönbséget a magasnyomású rendszerben.
Tárolás Tágas tároló rekesz például a tisztítószereknek, kesztyűnek vagy eszközöknek.
Mobilitási koncepció Jogger-elv a nagy gumírozott kerekek és vezetőgörgő által. Masszív rögzíthető fülek a szállítás alatti biztonságos elhelyezéshez. Beépített billenő mélyedés az erőt kímélő, padkákon keresztüli szállításhoz.
Energia- és időmegtakarítás: EASY!Force magasnyomású pisztoly és EASY!Lock gyorszár Fáradságmentes munkavégzés az EASY!Force magasnyomású pisztollyal. EASY!Lock gyorszár: tartós és masszív. Ötször erősebb, mint a csavarok.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 179
Nyomás (bar)/MPa: 30-200/3-20
Vízszállítás (l/h): 500-1000
Max. vízhőmérséklet (°C): 80-155
Csatlakozási teljesítmény (kW ): 7,8
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 1330 x 750 x 1060
Tisztítószertartály: 20/10
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 400
Fűtőanyag felhasználás (kg/h) 6,4
Tüzelőanyag tartály (l) 25

Felszereltség

 • Kézi szórópisztoly, EASY!Force Advanced
 • Magasnyomású tömlő, 20 m
 • Szórószár, 1050 mm
 • Power fúvóka
 • Beépített magasnyomású tömlődob
 • Kívülről tölthető tisztítószertartály, vízkő ellen
 • Kezelőpanel fénykijelzővel
 • 3 dugattyús axiálpumpa, kerámia dugattyúkkal
 • Nyomáslekapcsolás
 • Forgásirány-váltós dugós csatlakozó (3~)
 • Szervizelektronika LED-kijelzővel
 • 2 tisztítószertartály
 • Szárazonfutás elleni védelem

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Rövid alkatrészlista

Kezelési leírás

LETÖLTÉS