BDP 50/1500 C

A BDP 50/1500 C Ultra-High-Speed polírozógép akár 30 % -kal nagyobb teljesítményt ér el a sima magasfényű padlók polírozásakor a hagyományos High-Speed gépekhez képest.

Online ár:
1 173 870 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 12911410

A BDP 50/1500 C polírozógép kompakt méretei és kerekei miatt egyszerűen irányítható. Az 1500 U/perc fordulatszámával a készülék ragyogó polírozási eredményt nyújt. Az egyszerűen érthető kezelőpanelnek köszönhetően a gép kezelése rendkívül könnyű. A porfogó gondoskodik arról, hogy a polírozás során keletkező por a gép alatt maradjon. A port passzív felszívással a portartályba gyűjti (1 liter), így polírozáskor csökken a porterhelés. A készülék fordulékony, ezáltal könnyen mozgatható és maximálisan hatékony. Az állítható markolat garantálja, hogy a felhasználónak a munkavégzés komfortos legyen. A készülék kis helyen tárolható a felhajtható tolókarnak köszönhetően. Az emelőrúd megakadályozza a véletlen indítást és leállítja a készüléket, amint a kezelő elengedi a kart. Az úszó padhajtó tányér automatikusan beáll a felülethez. Rugómentesített és biztosítja az optimális felületi nyomást.A beépített akkumulátorok gondozást nem igényelnek. Egy LED-kijelző folyamatosan mutatja az akkumulátor töltöttségi állapotát. Teljes töltöttségnél a készülék üzemideje akár 2 óra is lehet. A készüléken lévő töltökészülék lehetővé teszi az egyszerű és folyamatos töltést. Az opcionálisan kapható Spray-Cleaning beépítőkészlet gondoskodik arról, hogy a tisztítószert csak oda szórja ki, ahol tényleg szükséges.

Jellemzők és előnyök
Beépített porelszívás A porfogó gondoskodik arról, hogy a polírozás során keletkező por a gép alatt maradjon. A port passzív felszívással a portartályba gyűjti, így polírozáskor csökken a porterhelés. Az összegyűjtött por egyszerűen kiüríthető, a porzsák többször felhasználható.
Automatikus felületi nyomás A padtartónak rugós csapágyazása van. A felületi nyomást a készülék automatikusan szabályozza és gondoskodik az egyenletes polírozási eredményről. A pad teljes felületen fekszik és követi a padló egyenetlenségeit.
Magas teljesítőképesség Az 1500 1/min fordulat gondoskodik a megfelelő polírozási eredményről.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 34,5
Teljesítmény: 1100 W
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 760 x 550 x 1250
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 220-240
Zajszint (db (A)) 56
Munkaszélesség (mm) 508
Felületi teljesítmény (m2/h) 900
Kefenyomás (g/cm2) 4
Kefefordulatszám (RPM) 1500

Felszereltség

  • Meghajtó tárcsa középponti zárral
  • Porelszívás
  • Hálózati üzem

Letöltések

Biztonsági tudnivalók

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési útmutató

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS