WD 2 Home

A WD 2 Home háztartási multifunkciós porszívó nagy teljesítményű és energiatakarékos háztartási porszívó. A speciális szűrőrendszerrel és tartozékokkal optimális megoldás a ház körüli takarításhoz.

29 990 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 16297730

Alkalmazások

A rendkívül alacsony, 1.000 wattos energiafogyasztással és a nagy szívóerővel a WD 2 Home multifunkciós porszívó az ideális porszívó háztartási használatra. A speciális szűrőrendszernek köszönhetően felszívja a száraz szennyeződést, vizet és üvegszilánkokat, megbízhatóan összegyűjtve mindent a masszív és törésálló, 12 literes műanyag tartályba. Az átkapcsolható padlófej alkalmas a szőnyegek és a kemény padlófelületek alapos tisztítására. A kárpitozott bútorok kíméletesen tisztíthatók a kárpit fejjel. Kompakt méretének köszönhetően, a WD 2 Home háztartási porszívó könnyen tárolható, mivel minimális hely szükséges a tárolásához. A porszívó, természetesen, rendelkezik a Kärcher-nél kipróbált és tesztelt, multifunkciós porszívó termékcsalád szokásos jellemzőivel és standard tartozékaival.

Jellemzők és előnyök
Pull & Push
Pull & Push' zárórendszer
A tartály egyszerűen, könnyen és biztonságosan nyitható ill. zárható
Praktikus kábel- és tartozéktárolás
Praktikus kábel- és tartozéktárolás
A gégecső, a csatlakozókábel és a tartozékok biztosan és helytakarékosan tárolhatók
Speciális tartozékok a különböző padló felületek és kárpitozott bútorok tisztításához Optimális tisztítási eredmény A legmagasabb komfort és rugalmasság porszívózás alatt.
Speciális szűrőrendszer Száraz, nedves szennyeződés és üvegszilánk porszívózására alkalmas Különböző feladatok elvégzése a ház körül
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 4,5
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 369 x 337 x 430
Motorteljesítmény max. (W) 1000
Csatlakozási kábel (m) 4
Névleges tartozékok (mm) 35
Tartálytartalom/- anyag (l) 12, műanyag

Felszereltség

  • Szívótömlő, 1.9 m, 35 mm
  • Szívócső, 2 db, 0.5 m, 35 mm
  • Patronszűrő, Standard
  • Papír porzsák, 3 db
  • Tartozéktárolás a készüléken
  • Kárpittisztító fej
  • Törésvédelem
Nagy szívóerő

Letöltések

Kezelési útmutató

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Tartozékok
Durva szennyeződés-/ hamuszűrő kandalló, cserépkályha, grillező, szaunakályha és a többi tisztítására, durva szennyeződés eltávolítására is alkalmas.
14 990 Ft
Durva szennyeződés-/ hamuszűrő Premium kivitelben finom szűrővel kandalló, cserépkályha, grillező, szaunakályha és a többi tisztítására, durva szennyeződés eltávolítására is alkalmas.
19 990 Ft
A felújító készlettel a durva szennyeződés és finom por hatékonyan eltávolítható. A Kärcher Home & Garden MV 5, MV 6 típusú többfunkciós porszívókhoz, valamint a WD 7.000 - WD 7.999 típusú készülékekhez alkalmas.
21 990 Ft
A háztartási készlet tartalmaz egy átkapcsolható szárazszívófejet és egy kárpittisztító fejet. A praktikus tartozékkészlet minden Kärcher többfunkciós porszívóhoz alkalmas a Home & Garden területről.
12 687 Ft
A szívóecsetkészlet lehetővé teszi az autóbelső, műszerfal, szőnyegek, kárpitfelületek stb. alapos és az anyagnak megfelelő tisztítását. Minden Home & Garden többfunkciós porszívóhoz.
5 490 Ft
Optimalizált autóbelső-tisztító készlet az autóbelső hiánytalan tisztításáért: a műszerfaltól az autóüléseken, kárpitfelületeken, szőnyegeken, réseken és köztes tereken át a csomagtérig.
17 990 Ft
Rugalmas szívótömlő (1 m) összekötővel, elektromos szerszám csatlakoztatásához a távozó levegő csonkon (pl.: fűrész, csiszoló, fúrógép, gyalu stb.) A tiszta barkácsolásért.
6 490 Ft
A 3,5 m hosszú tömlőhosszabbító alkalmas minden Kärcher háztartási többfunkciós porszívóhoz és gondoskodik a nagyobb hatótávolságról és a nagyobb mozgásszabadságról.
10 991 Ft
Extra hosszú fém réstisztító fej (360 mm) a nehezen elérhető helyeken (kandalló, szaunakályha, grill) lévő hamu hatékony eltávolításához.
3 790 Ft
Átkapcsolható nedves- és szárazszívófej a szennyeződés tökéletes felszívásáért. Egyszerű alkalmazkodás nedves vagy száraz szennyeződéshez pedállal. Minden Kärcher háztartási többfunkciós porszívóhoz.
7 990 Ft
Extra hosszú résztisztító fej speciálisan nehezen elérhető helyek, mint rések, repedések és egyéb köztes helyek tisztítására pl. bútorok párnái között vagy autók oldalzsebeiben vagy a fal és a bútorok között.
3 390 Ft
Jól kezelhető szívófej autók könnyű és gyors a járműtisztításához a lábtértől a csomagtartóig.
4 990 Ft
Szívókefe autóban lévő kárpitok és szőnyegfelületek alapos tisztítására. A beleszáradt szennyeződés a stabil sörtéknek köszönhetően könnyen eltávolítható.
7 290 Ft
Extra puha sörtéjű szívókefe autóban lévő érzékeny felületek, mint műszerfal vagy középkonzol, kíméletes tisztítására.
7 490 Ft
Praktikus tisztítófej légárammal meghajtott, forgó kefével. Különösen alaposan tisztítja meg a kárpitozott bútorokat és a textil felületeket. Ideális állatszőrök eltávolítására. Munkaszélesség 160 mm.
13 990 Ft
Extra hosszú réstisztító (350 mm) égésgátló anyagból hideg hamu felszívására. Minden Kärcher háztartási hamu- és szárazporszívóhoz alkalmas.
4 290 Ft
Légmeghajtású szívókefe. Optimális megoldás hosszú szálú szőnyegekhez és ideális állatszőrök felszívására. Különösen intenzív, alapos és higiénikus tisztításhoz.
15 991 Ft
Habanyagszűrő vízszíváshoz
3 490 Ft
A Kärcher patronszűrője lehetővé teszi a nedves és száraz felszívást a szűrő cseréje nélkül.
4 290 Ft
2 rétegű papírporzsák kiváló szűrőteljesítménnyel és nagy tépésállósággal. A szállított csomag: 5 porzsák.
3 490 Ft
Parkettatisztító fej természetes szőrből készült sörtékkel parketta és más kemény padlók kímélő tisztítására.
14 990 Ft
Speciális matractisztító fej matracok, az ágy, vagy körülötte lévő nehezen elérhető helyek tisztításához.
3 390 Ft