VC 5 Premium Cordless Home Line

Kicsi, de erős: a porzsák nélküli Kärcher VC 5 vezeték nélküli kompakt porszívó könnyedén tárolható még a legkisebb helyen is, miközben ugyanolyan alaposan tisztít, mint a guruló porszívók.

109 990 Ft
89 990 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 13494000

A kiváló VC 5 vezeték nélküli porszívó a Kärcher-től bizonyítja, hogy az erős porszívónak nem kell nagy méretűnek lennie. A kompakt porszívó, kis mérete ellenére kimagaslik egyedülálló tisztítási teljesítményével, és könnyen felveszi a versenyt a nagy, gurulós készülékekkel. A szabadalmaztatott tripla teleszkópos rendszernek köszönhetően, a készülék mérete a felére csökkenthető. Csak nyomja meg a gombot, és nyomja össze: ez a porszívó az egyik legkompaktabb a világon, és még a legkisebb lakásban is tárolható. A VC 5 Cordless nagy teljesítményét a rugalmas csatlakozással ellátott állítható Kärcher száraz vákuumfejnek köszönheti. A fejet speciálisan ehhez a készülékhez fejlesztettük ki, alacsony energiaellátást igényel és maximális erőt biztosít, köszönhetően robusztus kialakításának és speciális, egyedülálló geometriájának. Az ErP címke tanúsítja a VC 5 Cordless kimagasló tisztítási eredményeit az összes kemény padlón és szőnyegeken. További fontos jellemzője a porzsákmentes szűrőrendszer, beépített szűrőtisztítással, amely megspórolja a drága porzsákcseréket. A szűrődoboz könnyedén eltávolítható, gyors szűrőtisztítást téve lehetővé. A VC 5 Cordless egy olyan kompakt „erőmű”, amely kiemelkedő teljesítményre képes.

Jellemzők és előnyök
Hosszú menetidő
Hosszú menetidő
Három fokozatú akkumulátorszint kijelző mutatja a hátralévő üzemidőt.
Háromszintű teljesítményszabályozás
Háromszintű teljesítményszabályozás
A teljesítmény használattól függően gyorsan és egyszerűen a követelményekhez igazítható.
Kényelmes töltés
Kényelmes töltés
Három fokozatú akkumulátor töltési szint kijelző Az akkumulátor három órán belül teljesen feltölthető. A feltöltés leállítása funkció és a túltöltés-védelem biztosítja az akkumulátor védettségét.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 2,9
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 182 x 261 x 621

Felszereltség

  • Puha csúszásmentes markolat
  • Teleszkópos szívócső
  • Réstisztító fej
  • Bútorecset
  • Kárpittisztító fej