VC 6 Premium

Energiahatékony háztartási száraz porszívó távirányítással, készenléti funkcióval, EasySlider akadálymegkerüléssel, Quick-Click-rendszerrel, automatikus kábelfeltekercseléssel és HEPA-12 szűrővel.

102 989 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 11956050

Az energiahatékony motorral és az optimalizált padlótisztítófejjel felszerelt VC 6 Premium porszívót az alacsony áramfogyasztás és a kiváló tisztítási teljesítmény jellemzi. A porszívó SoftGrip-betéttel rendelkező markolatán a szívóerő távirányítással beállítható, amely a LED-kijelzőn mindig jól leolvasható. Ezen kívül a kézi fogantyún a rövid szünetekhez rendelkezésre áll a készenléti funkció. Az EasySlider akadálymegkerülésnél puha, 360 fokban mozgatható forgógyűrűjével gondoskodik arról, hogy a VC 6 Premium az akadályokat elegánsan kikerülje, ez nem csak a porszívót, hanem a bútorokat is megvédi. A praktikus QuickClick-rendszer lehetővé teszi a padlótisztító fej és a tartozékok gyors cseréjét csak egy mozdulattal a markolaton vagy a teleszkópos szívócsövön. A teleszkópos szívócső hossza a felhasználónak megfelelően egyénileg beállítható. További jellemzői: egyszerű teljesítményszabályozás, automatikus kábelfeltekerés gombnyomásra, valamint beépített HEPA 12 nagy teljesítményű szűrő (EN1822:1998), amely megbízhatóan kiszűri az allergiát okozó részecskéket.

Jellemzők és előnyök
EasySlider akadálymegkerülés
EasySlider akadálymegkerülés
A 360 fokban mozgatható forgógyűrű gondoskodik arról, hogy a porszívó az akadályokat érintésüket követően automatikusan elkerülje. A bútorokat és porszívót nem karcolja meg.
Egyedülálló QuickClick-rendszer
Egyedülálló QuickClick-rendszer
A padlótisztító fej és a tartozékok másodpercek alatt kicserélhetők (réstisztító fej, kárpittisztító fej és bútorecset).
Távirányítás a fogantyún
Távirányítás a fogantyún
A szívóerő közvetlenül a fogantyún kényelmesen beállítható. Beépített készenléti funkció rövid szünetek idejére.
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 6,6
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 383 x 370 x 373
Hatósugár (m) 10
Porzsák űrtartalom (l) 4
Szívótömlő (m) 2,3
Zajszint (db (A)) 72

Felszereltség

 • Szívótömlő, 2.3 m
 • Puha betét a markolaton
 • Teleszkópos szívócső
 • Átkapcsolható szárazszívó fej
 • Integrált QuickClik tartozékok: bútorecset, kárpit
 • Elektromos szívóerő szabályozás, a markolaton (+/- gomb) kiegészítő stand by funkció
 • Porzsák, gyapjú
 • HEPA 12 szűrő (EN1822:1998)
 • Praktikus parkolóállás
 • Automatikus kábelfelcsévélés
 • EasySlider akadálymegkerülés
 • Teleszkópos réstisztító fej
 • Bútorecset
 • Kárpittisztító fej
 • Szűrőállapot-kijelző

Letöltések

Kezelési útmutató

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Energia besorolás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Tartozékok
A háztartási készlet tartalmaz egy átkapcsolható szárazszívófejet és egy kárpittisztító fejet. A praktikus tartozékkészlet minden Kärcher többfunkciós porszívóhoz alkalmas a Home & Garden területről.
12 687 Ft
A szívóecsetkészlet lehetővé teszi az autóbelső, műszerfal, szőnyegek, kárpitfelületek stb. alapos és az anyagnak megfelelő tisztítását. Minden Home & Garden többfunkciós porszívóhoz.
5 490 Ft
Optimalizált autóbelső-tisztító készlet az autóbelső hiánytalan tisztításáért: a műszerfaltól az autóüléseken, kárpitfelületeken, szőnyegeken, réseken és köztes tereken át a csomagtérig.
17 990 Ft
Extra hosszú résztisztító fej speciálisan nehezen elérhető helyek, mint rések, repedések és egyéb köztes helyek tisztítására pl. bútorok párnái között vagy autók oldalzsebeiben vagy a fal és a bútorok között.
3 390 Ft
Jól kezelhető szívófej autók könnyű és gyors a járműtisztításához a lábtértől a csomagtartóig.
4 990 Ft
Szívókefe autóban lévő kárpitok és szőnyegfelületek alapos tisztítására. A beleszáradt szennyeződés a stabil sörtéknek köszönhetően könnyen eltávolítható.
7 290 Ft
Extra puha sörtéjű szívókefe autóban lévő érzékeny felületek, mint műszerfal vagy középkonzol, kíméletes tisztítására.
7 490 Ft
Praktikus tisztítófej légárammal meghajtott, forgó kefével. Különösen alaposan tisztítja meg a kárpitozott bútorokat és a textil felületeket. Ideális állatszőrök eltávolítására. Munkaszélesség 160 mm.
13 990 Ft
Légmeghajtású szívókefe. Optimális megoldás hosszú szálú szőnyegekhez és ideális állatszőrök felszívására. Különösen intenzív, alapos és higiénikus tisztításhoz.
15 991 Ft
Parkettatisztító fej természetes szőrből készült sörtékkel parketta és más kemény padlók kímélő tisztítására.
14 990 Ft
Speciális matractisztító fej matracok, az ágy, vagy körülötte lévő nehezen elérhető helyek tisztításához.
3 390 Ft
A nagy hatékonyságú HEPA 12 szűrő (EN1822:1998) megbízhatóan visszatartja a polleneket, gombaspórákat, baktériumokat és atkaürüléket. Minden 0,3 µ méret feletti részecskék 99,9%-át megbízhatóan megszűri.
7 990 Ft
5 rétegű gyapjú porzsák, rendkívül tépésálló, ellenáll a hosszan tartó szívóerőnek és nagy a porvisszatartási foka.
3 990 Ft