PC 100 M2 Bio

A PC 100 M2 BIO alkatrészmosó berendezés alternatívája az olajok és zsírok eltávolításának. A vízbázisú tiszítófolyadék optimális és környezetbarát tisztítási eredményt biztosít. A lemosott szerves anyagot pl. olajokat és zsírokat a mikróbák automatikusan lebontják. A természetes mikroorganizmusok bontják le a tisztítófolyadékban lévő olajokat és zsírokat vízzé és CO2-vé, így a folyadék cseréje felesleges. A felhasznált mikróbák a biológiai anyagokról szóló rendelet értelmében az 1. kockázati csoportba tartoznak ( természetben előforduló, az egészséget nem veszélyeztető). A PC 100 M2 BIO esetében egy 2 személyes mosóasztalról beszélhetünk. Több, mint 100 kg súlyú alkatrészeket tudunk a csappal és mosóecsettel ellátott berendezéssel megtisztítani.

Online ár:
1 816 880 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 16267220

A biológiai alkatrésztisztítás hatékony megoldás az olajos és zsíros szennyeződések eltávolítására. A Kärcher PC 100 M2 BIO lehetővé teszi a szerszámok, motoralkatrészek és más olajos és zsíros elemek (több, mint 100 kg-tól) opitmális és környezetbarát tisztítását. Ennek a berendezésnek a felhasználási területe többek között az autó-motoripar, feldolgozóipar, hadiipar, járműipar. Az oldószermentes tisztítófolyadékkal és a folyamatosan egyenletes hőmérsékletű ( 38 °) vízzel kitűnő tisztítási eredmény érhető el. Az olaj és a zsír biológiai úton vízzé és CO2-vé bomlik és így egy szagsemleges tisztítás jöhet létre. Cserélhető szűrőzsák szolgál a finom részecskék (50 µm) szűrésére, és a friss mikróbáknak a folyadékban történő adagolására. A készülék üzembehelyezése egyszerű. Az első használat során egy új mikróba-szűrőlapot kell helyezni az alkatrészmosóba. A szűrőlap behelyezése után a tartály feltöltésre kerül tisztítófolyadékkal. Ezzel a sorrenddel a mikróbák a szűrőlapról a folyadékba kerülnek. Az automatikus hőmérsékletszabályzó, amely a folyamatos 38 °C-os vízet biztosítja, gondoskodik a természetes mikroorganizmusok optimális fejlődéséről. A mikroorganizmusok és a vízbázisú tisztítófolyadék gondoskodnak arról, hogy a tisztítófolyadék hosszú ideig felhasználható legyen. Csak a folyadék utántöltéséről kell csak gondoskodni.

Jellemzők és előnyök
Kényelmes, biztonságos és gazdaságos A kiváló minőségű, nehezen kopó és tartós anyagok garantálják a hosszú élettartamot.
Átcserélhető szűrőbetét Garantált tisztaság: a kicsi részecskék kiszűrése 50 µm-ig és friss mikrobák kibocsátása.
Specifikációk

Műszaki adatok

Csatlakozási teljesítmény (kW ): 1
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 952 x 1181 x 1067
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 220-240
Fűtési teljesítmény (W) 1000

Felszereltség

  • Ecset (tisztítószerrel átitatott)
  • Csap
  • Vízszintellenőrzés

Letöltések

Kezelési útmutató

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS