BR 45/22 C

BR 45/22 C Bp Pack gazdagon felszerelt súroló-szívógép forgatható hengerkefefejjel és KART technológiával a maximális fordulékonyság érdekében nagyobb felületeknél.

Online ár:
2 360 390 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 17834600

A BR 45/22 C Bp Pack ideális választás kisebb felületekre. Mindkét irányban 200 fokkal elfordítható hengerkefe fej KART-technológiával (Kärcher Advanced Response Technology) és nagyobb munkaszélességgel a gépet szokatlanul fordulékonnyá teszi ezáltal az erősen igénybevett területeken optimálisan használható. A forgatható hengerkefével ellátott gép jól követi a kezelő által meghatározott irányt. Összehasonlítva az ólomakkumulátorral a mi nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorunk akár 3 szor hosszabb élettartamot biztosít, és teljesen gondozásmentes. Az innovatív eco!efficiency fokozat a gép üzemidejét jelentősen megnöveli és akár a munka zaját 40%-kal képes csökkenteni.

Jellemzők és előnyök
Kíváló teljesítményű lítium-ion akkumulátorral Gondozásmentes, akár 3x hosszabb élettartam a hagyományos akkumulátorokhoz képest. Igény szerint köztes- vagy rész töltés gond nélkül lehetséges. Gyors feltöltési idő ( teljes töltési idő 3 óra, fél töltés 1 óra időtartam )
Takarékos eco!efficiency fokozattal Csökkenti az energiafelhasználást és meghosszabbítja az akkumulátor futamidejét akár 50%-kal. Csökkenti a zajt akár 40 % kal. Energiamegtakarítás, és CO2 kibocsájtást is csökkenti.
Kompakt kialakítás Lehetővé teszi a tisztítást akár 90°-os szögben is.
Csekély súly 35 %-kal könnyebb súly a piacon lévő gépekhez képest. Megkönnyíti az áthaladást lépcsőkön, járdákon. Könnyen szállítható kisebb járművekben is
Behajtható kormányrúd Helytakarékosan tárolható. Kisebb járművekben is könnyen szállítható
Állítható magasságú fogantyú Ergonómikusan beállítható a kezelő magasságához
Nagy teljesítményű beépíthető készülékkel Az akkumulátor bármikor feltölthető. A teljes akkufeltöltés 3 óra, félig töltött akkunál 1 óra. A töltőkészülék magától kikapcsol. Stand by üzemmódban nincs energiafelhasználás.
Hengertechnológia Nagyobb felületi nyomás a makacs szennyeződések eltávolításához. Erősen strukturált felületek és fugák tisztításához is kíválóan alkalmas. Nagyon jó, egyenletes tisztítási eredmények
Seprőfunkcióval Hatékony seprés, súrolás és felszívás egy munkamenetben. Kisebb köveket, fatörmeléket is megbízhatóan felvesz.Optimális szívógerenda működés
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 51,1
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 970 x 530 x 1115
Max. felületi teljesítmény (m2/h) 1800
Frissvíz tartály (l) 22
Piszkosvíz tartály (l) 22
Kefék munkaszélessége (mm) 450
Szívás munkaszélessége (mm) 500
Kefenyomás (g/cm2) 100
Kefefordulatszám (RPM) 750/1050
Akkumulátor kapacitás (Ah/V) 25,2/42

Felszereltség

  • Hengerkefe
  • 2 tartályos rendszer
  • Változtatható felületi nyomás
  • Akkumulátor és beépített töltőkészülék mellékelve
  • Akkumulátor típusa, Li-Ion
  • Szállító kerekek
  • Szívógerenda, egyenes                            

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS