BR 30/4 C Adv

A BR 30/4 C súroló-szívógép rendkívül kompakt, és csupán 12 kg súlyával innovatív és erőteljes alternatívája a kézi tisztításnak. 20 - 200 m² felületek tisztításához javasolt. Tisztítás után a padló azonnal száraz, csúszásmentes és ismét járható. Ideális kisebb üzletek, éttermek, benzinkutak, hotelek, büfék tisztításához, illetve súroló-szívógépek kiegészítéseként. Kézi elszívással a nehezen elérhető sarkok is könnyen tisztíthatók. A mikroszálas henger speciálisan csiszolt kőpadló-burkolatra javasolt.

Online ár:
679 080 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 17832130

A készülék formájának köszönhetően egyszerűen mozgatható, akár egy szőnyegkefés porszívó.Ellentétben a kézi tisztítással 10-szer nagyobb a felületi nyomás, mellyel jelentősen jobb tisztítási teljesítmény érhető el az 1500 fordulatszámos hengersebességgel. A hengerkefe a strukturált felületeket vagy fugákat is megtisztítja. A henger gondoskodik az automatikus előtolásról, így a készüléket nem kell tolni. A puha szívóajkak a padlót szárazra szívják- előre és hátramenetben is. A padlóra azonnal rá lehet lépni, intenzív tisztításnál az elszívás pedállal is lekapcsolható. Az extra lapos kefefejnekköszönhetően bútorok, fűtőtestek alatt is problémamentesen lehet vele tisztítani.köszönhetően bútorok, fűtőtestek alatt is problémamentesen lehet vele tisztítani.

Jellemzők és előnyök
Gyorsan forgó hengerkefe
Gyorsan forgó hengerkefe
10-szer nagyobb felületi nyomás a kézi tisztításhoz képest. A hengerkefe a strukturált felületeket vagy fugákat is megtisztítja. A henger gondoskodik az automatikus előtolásról, így a készüléket nem kell tolni.
Azonnal száraz
Azonnal száraz
A puha szívóajkak által keletkezett vákuum hatására a padló száraz marad- előre és hátramenetben is. Intenzív tisztításnál az elszívás pedállal is lekapcsolható.
Kivehető tartály
Kivehető tartály
Kivehető tartály a könnyebb töltés érdekében
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 12,4
Teljesítmény: 820 W
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 390 x 335 x 1180
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 220-240
Max. felületi teljesítmény (m2/h) 200
Zajszint (db (A)) 70,5
Frissvíz tartály (l) 4
Piszkosvíz tartály (l) 4
Kefék munkaszélessége (mm) 300
Szívás munkaszélessége (mm) 300
Kefenyomás (g/cm2) 100
Kefefordulatszám (RPM) 1450

Felszereltség

  • Hengerkefe
  • 2-tartályos rendszer
  • Hálózati üzem
  • Szállító kerekek
  • 2 szívógerenda, egyenes

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS