BR 40/10 C Adv

A BR 40/10 C - osztályának leggazdaságosabb készüléke. A kompakt és erős készülék 400 mm munkaszélességgel és 10 l tartállyal rendelkezik. Az Advance változat ezen kívül még szállító kerekekkel és állítható kefenyomással rendelkezik.

Online ár:
1 066 060 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 17833110

Ez a kompakt súroló-szívógép sokoldalúan használható. Zajmentes súrolást és felszívást tesz lehetővé előre és hátramenetben is. Összehajtható tolókarral, levehető tartállyal és rögzíthető markolattal rendelkezik, mely a készüléket könnyen hordozhatóvá teszi. A kefék, és a szívóajak cseréje szerszám nélkül, néhány másodperc alatt egyszerűen elvégezhető. A készülék úgy súrol padlót, mint egy egytárcsás gép, úgy veszi fel a vizet, mint egy nedves porszívó és úgy políroz, mint egy nagy sebességű gép. A két gyorsan forgó hengerkefe nagy felületi nyomást biztosít, a két szívóajak előre és hátrafeléis felveszi a vizet, a padlóra azonnal rá lehet lépni. Problémamentesen a bútorok alá tolható, a tolókar mindkét irányba áthelyezhető, egészen alacsony tárgyaknál még a tartály is levehető.is felveszi a vizet, a padlóra azonnal rá lehet lépni. Problémamentesen a bútorok alá tolható, a tolókar mindkétirányba áthelyezhető, egészen alacsony tárgyaknál még a tartály is levehető.

Jellemzők és előnyök
Erőteljes és gyors A két gyorsan forgó hengerkefe nagy felületi nyomást biztosít. A két szívóajak előre és hátrafelé is felveszi a vizet. A padlóra azonnal rá lehet lépni.
Alacsony alátolási magasság Problémamentesen a bútorok alá tolható. A tolókar mindkét irányban áthelyezhető. Egészen alacsony tárgyaknál még a tartály is levehető.
Kevés szervizelést igényel A kefék és szívóajkak egyszerű, szerszám nélküli cseréje. A vízterelő léc egyszerűen kivehető és igény szerint tisztítható. Minden elektromos komponense gyorsan és egyszerűen hozzáférhető
Ergonómikus markolat A jobb kezelési kényelemért. Beépített víz- és kefe vezérlése. Tökéletes szállítás és tárolás
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 30
Teljesítmény: 2710 W
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 520 x 470 x 380
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 220-240
Max. felületi teljesítmény (m2/h) 400
Frissvíz tartály (l) 10
Piszkosvíz tartály (l) 10
Kefék munkaszélessége (mm) 400
Szívás munkaszélessége (mm) 400
Kefenyomás (g/cm2) 100/200
Kefefordulatszám (RPM) 1100

Felszereltség

  • Hengerkefe
  • 2-tartályos rendszer
  • Hálózati üzem
  • Változtatható felületi nyomás
  • Szállító kerekek
  • 2 szívógerenda, egyenes

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS