T 12/1

Halk, fordulékony és billenésbiztos száraz porszívó lábkapcsolóval és ütközésvédelemmel. 2 gumírozott kerékkel és 2 terelőgörgővel. A 12 m hosszú hálózati kábel a turbinafejbe beépített kábeltárolóra teljesen felcsévélhető és rögzíthető. A padlófej parkolóállása és a elektromos szívókeféhez tartozó dugalj egészítik ki a készüléket.

Online ár:
127 599 Ft *

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!

Cikkszám: 13551000

Az új T 12/1 száraz porszívó egy rendkívül nagy teljesítményű és halk készülék, mely különösen épülettisztításnál, hotelekben és éttermekben, irodákban, kereskedelmi egységekben, kórházakban, de akár háztartásban is használható. A T 12/1 motorteljesítménye, levegővezetése és a 6-szoros szűrőrendszer (HEPA szűrő, mint rendelhető tartozék) úgy van kialakítva, hogy a szívóhatás csak minimálisan csökken, amikor a porzsák tele van. Egy előny, ami megtérül: a munkaintervallumok meghosszabbodnak, ha a szűrőt nem kell sűrűn cserélni. A porszívó lábkapcsolón keresztül könnyen kezelhető. Hála mindkét gumírozott kerekének és a 2 terelőgörgőnek rendkívül fordulékony. Az alul lévő súlypont miatt a készülék rendkívül billenésbiztos. A 12 m hosszú hálózati kábel a turbinafejbe beépített kábeltárolóra teljesen felcsévélhető és rögzíthető. Ezen kívül a hálózati kábel a kihajtható kábelakasztón tárolható.Rendkívül ergonómikus a delta formájú könyök, ezáltal a hosszú munkavégzés során sem kell lemondanunk a komfortos porszívózásról. Ez a rendszer egyidejűleg megadja azt a biztonságot, hogy a szívótömlő a készülék vontatásakor ne oldódjon ki. Többek között rendelhető tartozékként az elektromos szívókefe is rendelkezésre áll, ami a T 12/1 készülékből szőnyegkefés porszívót varázsol. A készülék HEPA -szűrővel történő használata ajánlott kórházakban, óvodákban és sok más helyen a higiénikusan tiszta, részecskementes távozó levegőért.

Jellemzők és előnyök
HEPA szűrő
HEPA szűrő
Az opcionális HEPA szűrő biztosítja a részecske-mentes, higiénikusan tiszta füstgázt.
Adapter elektromos szívókefékhez
Adapter elektromos szívókefékhez
Az ESB 28 és ESB 34 átalakítja a T 12/1-et rendkívül erős, még mindig csendes porszívó kefévé.
Főszűrőkosár
Főszűrőkosár
Egy nagy tartós főszűrő mosható nejlonból optimális porleválasztást tesz lehetővé. A készülék ezáltal porzsákkal és anélkül is üzemeltethető.
Kezelés kapcsolópedállal Nincs megterhelő hajolgatás a napi takarításnál
Specifikációk

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 6,6
Teljesítmény: 800 W
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 410 x 315 x 340
Frekvencia (Hz): 50-60
Feszültség (V): 220-240
Zajszint (db (A)) 62
Légmennyiség (l/s) 53
Vakuum (mbar/kPa) 240/24
Névleges tartozékok (mm) 35
Tartály (l) 12
Kábelhossz (m) 12

Felszereltség

  • Szívótömlő, 2.5 m
  • Szívócső, fémből 2 x 0,5 m
  • Porzsák, Gyapjú
  • Tartály anyaga, Műanyag
  • Klip rendszer tömlőhosszabbításhoz
  • Védelmi osztály, II                             

Letöltések

Termékinformáció

Kezelési leírás

LETÖLTÉS

Kezelési leírás

Kezelési leírás

LETÖLTÉS